Pijnlijke streng penis

  • #1

    Beste mensen,

    Al langere tijd heb ik last van een pijnlijke streng onderhuids in mijn penis schacht. Hij loopt van de eikel tot aan de buik. De streng jeukt ook en voelt afknellend. Wat zou dit kunnen zijn? Ik wil graag een echo laten maken want denk zelf aan een aderontsteking of verstopping of iers dergelijks. Maar de artsen doen heel onverschillig en willen niet zomaar een echo laten maken. Help aub want ik word er gek van die pijn.

    Alvast bedankt!!

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen...in ieder geval terug naar de dokter en dan eventueel een verwijzing vragen voor de uroloog

    Reageer
    #3

    Hoi John,

    Ja dat heb ik al gedaan maar ze doen steeds moeilijk terwijl ik er echt veel last van heb. Ik weet echt niet zo goed hoe ik het aan moet pakken nu.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Be je dan wel bij de uroloog geweest of wil de huisarts geen verwijzing geven?

    Reageer
    #5

    Ja ik ben bij de uroloog geweest. Ze hebben wel het een en ander aan onderzoek gedaan. Maar dit vinden ze nu genoeg. Er word ook niet echt meer serieus op in gegaan. Weet jij toevallig een kliniek waar ik een echo kan laten maken op eigen kosten?

    Groeten

    Reageer
    #6

    Ik weet niet in welke regio je woont, maar je zou eens kunnen informeren bij Andros clinics

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke streng penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief