Nadruppelen

  • #1

    Hallo

    Ik heb sinds 2 dagen dat ik een vochtige eikel heb. En dat ik soms een druppeltje vocht uit mijn plasbuis komt. Heb het opgevangen en het ruikt gewoon naar urine. Verder geen pijn bij het plassen. Wat kan dit zijn. Ben trouwens 31 jaar mocht dit van toepassing zijn.

    Reageer
    #2

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen. Als het druppeltje komt bij het opstaan voordat je de eerste keer plast, zou het een soa kunnen zijn.
    Voor het overige kan het wat urineverlies zijn. Dat kan worden veroorzaakt door een te gespannen bekkenbodem

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie John.

    Nee het is niet bij het opstaan voel iedere dag en dan is de eikel gewoon droog. Na de eerste keer plassen dan begint het dat er soms een druppel urine uit komt. Want heb het geroken en het ruikt naar urine. Komt urine verlies voor bij mensen van 31 jaar. Nog goed om te weten. Ik doe zittend werk heb gelezen dat dit mee kan spelen met niet goed plassen.

    Reageer
    #4

    Ik denk dat het dan toch je bekkenbodemspieren zijn. Je kunt daarvoor naar een bekkenbodemfysiotherapeut gaan. Die kan de spanning van bekkenbodemspieren meten en je daar oefeningen voor geven

    Reageer
Reageer op: Nadruppelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief