Zeurend gevoel in linker zaadleider

  • #1

    Goedendag,

    Ik heb sinds kort een zeurend gevoel / lichte pijn in mijn linker zaadleider.
    Nu ben ik een maand geleden begonnen met sporten en wandelsessies. Er begon mij op te vallen dat ik na deze sessies een soort continue druk voel op mijn kringspier alsof je automatisch lichtelijk aan het persen ben.
    Ik dacht daar verder niet veel over na en ervaarde ook geen last, maar na 3 weken kreeg ik spontaan aambeien. Aambeien zoals ik ze nog nooit heb gehad.
    Na een aantal dagen smeren met zalf nemen de aambeien af maar de druk blijft en krijg er nu dus ook een zeurend gevoel bij in mijn zaadleider.

    Als ik wakker wordt heb ik nergens last van, maar de pijn komt geleidelijk opzetten naarmate de dag verstrijkt.
    Als ik mijn spieren aanspan in de zin van 'afknijpen' valt de druk weg op mijn kringspier en verlicht het direct het zeurende gevoel in mijn zaadleider.

    Heeft iemand enig idee hoe dit komt en wat ik eraan zou kunnen doen?
    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Waarschijnlijk zet je met sporten je bekkenbodemspieren onder druk. Te gespannen door sporten of bepaalde oefeningen. aambeien zijn een verhaal apart. Dier kunnen dus altijd wel ontstaan en zijn in de meeste gevallen een gevolg van harde ontlasting, hard persen tijdens het ontlasten of veel te lang op de pot zitten

    Reageer
Reageer op: Zeurend gevoel in linker zaadleider


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief