Locoid zalf voor nauwe voorhuid

  • #1

    Ik heb omwille van een ietswat te nauwe voorhuid een voorschrift gekregen voor een tube locoid zalf/creme. Volgens de uroloog mocht dit zowel aan de binnen als buitenkant van de voorhuid gesmeerd worden om nadien de huid op en neer te bewegen.

    Nu is mijn vraag: klopt het wel dat dit ook aan de binnenkant mag, is dit niet schadelijk voor de eikel mocht dit goedje er contact mee maken?

    Daarnaast heb ik in slappe toestand geen problemen, dus best smeren, erectie krijgen en dan tig keer over de eikelrand voor het breder te laten worden toch? Hoeveel keer per dag is dit aan te bevelen voor resultaat?

    Thanks

    Reageer
    #2

    Helemaal juist.
    2x per dag

    Reageer
    #3

    Volstaat het om het enkel aan de buitenkant te smeren of mag binnenkant v/d voorhuid ook (ivm contact met de eikel)?

    Reageer
    #4

    Dat had de dokter toch al aangegeven...

    Reageer
    #5

    Wil toch even dubbelchecken want hij drong al direkt aan op een besnijdenis en werd wat nors toen ik toch eerst om een zalf vroeg ("U moet minder op het internet lezen en vertrouwen op een uroloog zijn x jaar ervaring..." Triestig he). Check dit dus liefst even dubbel. Kunt U bevestigen dat volgens U zo'n zalf aan de binnenkant zeker geen kwaad kan? Dank U.

    Reageer
    #6

    Dat kan geen kwaad als je ze na het rekken van de huid dan maar verwijderd met water

    Reageer
Reageer op: Locoid zalf voor nauwe voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief