Na erectie moeilijker terugtrekking voorhuid

  • #1

    Mijn voorhuid bedekt mijn eikel in slappe toestand volledig.
    Na een iets te harde ruksessie een paar maanden terug heb ik echter opgemerkt dat na een erectie mijn voorhuid niet meer volledig over mijn eikel geraakt. Ik kom een centimetertje tekort. Als er wat aan trek wil het niet echt meegeven zodat het puntje van m'n eikel bloot ligt in de broek. Als ik wat crème smeer aan de onderkant van de eikel glijdt hij als vanouds er terug over. Wat kan hier de oorzaak van zijn en hoe geraak ik ervan af? Een uroloog miszag er weinig aan maar op een of andere manier wrijft hij nu meer dan vroeger.

    Reageer
    #2

    Ik had er wel moeten bijzeggen dat ik een tijdje terug mijn frenulum heb laten knippen dus nu kan ik mijn voorhuid terugtrekken tot onder de eikel. Heb de indruk dat hij moeilijkheden heeft om er terug vlot 100 % over te gaan. Zou de huid zich van zichzelf nog wat zetten of moet ik hier een zalfje op smeren (ben 40 jaar).

    Reageer
    #3

    Moeilijk te beoordelen zo. Wellicht is er iets met het toompje niet helemaal goed gegaan

    Reageer
Reageer op: Na erectie moeilijker terugtrekking voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief