Penis/sex problemen

  • #1

    Ik heb het idee dat ik minder gevoel in mijn penis, vooral de tip heb dan normaal is. Daarnaast heb ik last van snel klaarkomen, soms zonder eraan te zitten, maar wel met voorspel van mijn vriendin waarbij het dan heel snel kan zijn. Tewijl ik de andere keer helemaal niet klaar kan komen of volledig stijf kan worden. Ik heb rond mijn 13e wel een keer een heftige bloeding gehad bij mijn penis bij het terug trekken van de voorhuid. Hiervoor echter nooit naar de dokter geweest. Ik heb ook het idee dat de tip niet zo groot wordt bij een stijve als dat hij zou moeten. Ik kan hem wel groter maken door het aan te spannen, maar dat trekt snel weer weg.
    De onzekerheid rondom mijn prestaties spelen ondertussen ook wel mee, en zouden de niet volledige stijfheid voor een deel kun verklaren, maar de andere "klachten" niet.
    Zouden mijn klachten (snel klaarkomen, minder gevoel, niet volledig stijf soms, penis tip niet zo groot als zou moeten) met elkaar in verband kunnnen staan en veroorzaakt zijn door de bloeding die ik +-7 jaar geleden heb gehad? En wat kan ik het beste doen?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je dan toch het beste eens naar de huisarts kunt gaan. Moeilijk om daar zo iets over te zeggen

    Reageer
Reageer op: Penis/sex problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief