Toompje hevig bloed

  • #1

    Beste
    Ik had eergisteren voor de eerste keer seks gehad met m´n vrienin. Zonder pijn of enig iets deden we het gwn en was het nogal zoeken. Toen ik m´n penis eruit haalde wou ik me klaartrekken maar toen merke m´n vriendin bloed op aan m´n penis. Het in nu een dag later en ik kan gwn nog aftrekken etc. Zonder pijn. We zijn van plan om het nog eens te doen in de toekomst. Maar ben bang dat dit misschien weer gebeurt. M´n vriendin was ervan overtuigd dat het van m´n penis kwam. Dus ik ging op onderzoek en kwam er achter dat het misschien wel aan m´n toompje kon liggen.. dat deze te kort was of etc.ik hoop dat ik gwn seks kan hebben zonder dat dit gebeurt. Natuurlijk was het niet slim om mijn eerste keer te doen zonder condoom. Ik hoop dat het bij het gebruik van een condoom niet gebeurt. Is er een manier om dit misschien beter aan te pakken. Ik ben blij dat ik geen pijn heb maar het is natuurlijk niet plezant om te bloeden tijdens de seks.

    Reageer
    #2

    Als het bloed van jou kwam, zou je dat toch moeten hebben opgemerkt. Je gaat niet zomaar aan je toompje bloeden zonder dat je dat merkt. Je vriendin moet niet toevallig ongesteld worden binnenkort?

    Reageer
Reageer op: Toompje hevig bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief