niet ingedaalde zaadbal

  • #1

    Ben gisteren met mijn zoon naar het ziekenhuis geweest. Er zijn foto's gemaakt. De bal was te zien, ligt boven de scrotum. Volgende week donderdag krijgen we de uitslag van de kinderarts. Ben echt benieuwd en bezorgd wat de volgende stap zal zijn...

    Groet

    Reageer
    #2

    Ik heb jullie verhaal gelezen.

    De vraag is dus nu of de testikel reponibel is of niet. En zo ja, of de testikel spontaan weer terugtrekt.

    Laat je weten wat de diagnose was en welke behandeling er wordt ingesteld. En heeft dit nu wel of geen gevolgen voor de vruchtbaarheid van je zoon. Dat lijken mij de belangrijkste vragen.

    Reageer
    #3

    hey koen,

    De kinderarts liet weten dat zijn linkerteelbal wel aanwezig is, maar die bevindt zich in eht lieskanaal. Wij zijn verwezen naar ene kinderziekenhuis. Daar worden we verder behalndeld door een uroloog. 9 april hebben we ene afspraak. De kinderarts heeft een orchidopexie (operatie) voorgesteld.
    gr perla

    Reageer
    #4

    Fijn dat jullie goed geholpen worden. Laat je weten hoe het jullie zoon verging?

    Reageer
    #5

    Hey Koen
    Heb jij ook ervaringen met dit probleem? jijzelf of jouw zoon? Ik heb niks over jouw ervaringen gelezen. ik laat weten zodra ik meer weet. Is te hopen dat zijn balletje goed is ontwikkeld en normaal verder kan ontwikkelen.
    doei

    Reageer
    #6

    Nee, ik heb geen ervaring. Ik ben wel geïnteresseerd in medische zaken.

    Reageer
Reageer op: niet ingedaalde zaadbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief