Geen erectie met condoom, help

  • #1

    Tijdens het voorspel had ik wel een erectie maar toen wilde ik mijn condoom omdoen en ging het niet meer. Omdat ik geen erectie meer had. We hebben het ook niet meer kunnen doen daardoor. Hoe kan ik dit probleem oplossen? Ik ben 17 jaar.

    Reageer
    #2

    hoi roel,
    dat kan inderdaad vervelend zijn, sex kan je erg opgewonden maken, zowel op de fijne als de nerveuze manier. maak je er niet te druk over en blijf oefenen en spelen, wen aan elkaars lichaam en blijf leuke en fijne dingen doen&denken tijdens het omdoen van een condoom.
    misschien ook een paar keer proberen als je alleen bent, een condoom omdoen is een handigheidje, zelfs volwassenen hebben daar nog wel s ongemakkelijke/grappige momenten door.
    blijf positief!

    Reageer
    #3

    hoi daar,

    zal idd wel iets met stress en nog wat onervarenheid te maken hebben, de druk van het moeten, kan de penis dan verslappen.
    je kan bijv ook eerst paar keer vrijen zonder meteen te moeten neuken.
    je zal dan denk ik wel een stijve krijgen en behouden. na een paar keer voelt het wat vertrouwder en dan zal het beter gaan.
    succes

    Reageer
    #4

    Dit is heel normaal en geen medisch probleem. Ik kan mij wel voorstellen dat het voor jou een probleempje was op dat moment, maar maak je geen zorgen, volkomen normaal.

    Reageer
    #6

    Een bekend nadeel van condooms is het verminderd gevoel van het lichaamscontact. Veel mannen voelen zelfs helemaal niets meer met een condoom. Hierdoor verdwijnt de erectie weer snel en wordt een geslachtsdaad zo goed als onmogelijk. Met name besneden mannen ervaren dit probleem. Hun eikel is stukken minder gevoelig dan die van een onbesneden man, waardoor het condoom een grote belemmering vormt bij de geslachtsdaad. Soms -maar niet altijd- helpt het om een dunner exemplaar te zoeken.

    Reageer
    #7

    maatje condoom groter nemen:) ik had zelf ook altijd ellende met de *kleine* condoom. zoek eens naar My size condooms.

    de ene penis is nu eenmaal groter of dikker dan gemiddeld.

    Reageer
    #8

    Ik kan niet klaar komen met een condoom en ik krijg ook geen erectie meer
    En ik schaam me er voor help me?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoe oud ben je? zonder condoom heb je die klachten niet?

    Reageer
    #10

    Ik kom 9 van de 10 keer ook niet klaar zonder condoom door te weinig wrijving. Zodra je door krijgt dat het klaarkom gevoel niet komen gaat dan is vanuit het instinkt geen reden meer om
    Door te gaan. Zo ervaar ik dat tenminste. Je verliest dan je erectie en dit is heel
    Snel iets negatiefs. Goed er over praten met je partner is een must, je kunt je condoom af doen en verder gaan met de sex en je zult zien dat je erectie terug komt en je kunt dan op heel veel andere manieren klaar komen met z’n beiden. Erectie verlies bij condoom om
    Doen en tijden penetratie heeft mij veel irritatie bezorgd maar als je hier op de juiste manier mee om
    Kan gaan dan is er niks aan de hand

    Reageer
Reageer op: Geen erectie met condoom, help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief