schimmel of blaasontsteking branderig gevoel eikel

  • #1

    Ik heb last van een branderig gevoel in mijn eikel. Mijn urine ruikt nogal sterk. Ik heb vaak drang om te plassen. Ik heb pijn in de onderbuik. Ik ben nog niet zo oud en ik heb nog geen seks gehad. Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    Misschien heb je een urineweginfectie? Ga even naar de huisarts en neem gelijk een plasje mee is een schoon (!) bekertje of te testen.

    Reageer
    #3

    Wanneer je met klachten van een blaasontsteking naar de huisarts komt, moet je urine meebrengen. Voor het opvangen van urine zijn geen speciale maatregelen nodig. Gebruik bij voorkeur de ochtendurine. Vang de urine op in een schoon potje en sluit dit goed af. De urine moet binnen twee uur na het plassen worden onderzocht. Als het je niet lukt de urine op tijd te brengen, bewaar het dan in de koelkast. In de koelkast blijft de urine 24 uur geschikt voor onderzoek.

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: schimmel of blaasontsteking branderig gevoel eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief