Bijbal en zaadleider onstoken??

  • #1

    Hallo iedereen, ik ben 25 en ik ga deze week toch naar de dokter maar wou toch ook eens even vlug hier horen...

    Ik heb al veel gelezen over eventueel kanker van de teelballen of ontsteking van de bijbal en zaadleider...

    Nu de laatste tijd, boven men linkerteelbal, is er een "hoopje", de bijbal wrs maar deze is echt gevoelig geworden, en de zaadleider voelt precies ook gevoeliger dan anders...

    Ik kan niet echt een knobbel vinden maar wat me wel is opgevallen is dat men linkerteelbal tegenwoordig schever hangt dan normaal... Normaal hangde ze altijd vrij evenredig maar dit is nu dus veranderd precies, kan dit een oorzaak zijn van een ontsteking of klinkt het erger??

    Alvast bedankt...

    Reageer
    #2

    Uit jouw tekst zou ik geen afwijkingen kunnen destilleren.

    Epididymitis is een ontsteking van de bijbal. Een epididymitis gaat vaak gepaard met een urineleiderontsteking en een ontsteking van de bal.
    De belangrijkste symptomen zijn pijn aan één kant van de balzak en zwelling. Begeleidende verschijnselen kunnen zijn: pijn bij het plassen, koorts, uitslag van de huid van de balzak en een algemeen ziekvoelen.

    Niet synchroon en niet gelijk hangende testikels is eveneens normaal.

    Bij twijfel of er sprake is van een SOA is het verstandig de huisarts te bezoeken.

    Reageer
    #3

    Ja, het is echt iets raar... Het is precies of de bijbal doet lichtelijk pijn en de leider precies ook... Bovenaan de linkerbal is het echt precies de bijbal die er bovenop ligt en echt gevoelig is, ook de onderkant van de bal is enorm gevoelig en ook daar weer precies die bijbal...

    Toch alvast bedankt voor je reactie...

    Reageer
    #4

    Ik heb echt precies hetzelfde. Ik denk zelf dat het geen vorm v kanker is. Ik was vorig jaar nog naar de dokter geweest, maar die zei dat er niks aan de hand is.

    Reageer
    #5

    En weet je het al, is het ernstig?

    Reageer
    #6

    Ik heb ook een vraag, een van mijn zaadleider is dikker dan de andere... Ze zijn niet bepaald gevoelig. Maar ik ben 15 jaar en ik ben ook wel bang voor mijn vruchtbaarheid.

    Reageer
    #7

    Ja ik heb dat nu ook dat aan mijn rechterzaadleider ze nogalopgezwolle staat in tegenstelling tot mijn linkse zaadleiders.kan dat een vorm van ontsteking zijn? verekking of iets anders..

    Reageer
    #8

    hallo

    ik ben 14 jaar en kom elke dag wel een keer klaar
    nu heb ik hele lichte gevoelens vlak bij mijn zaadleider of mischien bij de zaadleider. ik kreeg ook hele lichte pijn tot geen pijn bij mijn rechter bal. ik ben vandaag weer klaargekomen en het deed geen pijn ofzoiets. Nu voel ik deze hele lichte pijn bij de zaadleider ook vaak niet. nu is dus mijn vraag: mischien weet iemand wat het is?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik had ook pijn in mijn rechterteelbal, vergelijkbaar met wat jullie schreven. Ben ermee deze week naar de dokter geweest en heeft er naar gekeken. hij voelde gelukkig geen knobbeltje, wel wat opgezwollen teelbal en zaadleider. Vermits ik meest last had net na zaadlozing dacht hij aan ontsteking. Heb antibiotica gekregen. Ik neem dat nu al paar dagen en verbetert toch wel. Veder adviseerde dokter mij om niet te veel te belasten en zaadlozing met zeker weekje uit te stellen totdat het helemaal genezen zou zijn.

    Reageer
    #10

    Wat voor infectie is er sprake van? Een SOA?

    Reageer
    #11

    Reactie op computer22.

    Ik kan mij levendig voorstellen als man dat wanneer je ontdekt dat je kunt masturberen dat je dat regelmatig doet. Daar is ook helemaal niets mis mee. Maar het kan wel zijn dat je 'het zaakje' overbelast, en dat er daardoor lichte irritatie optreedt.

    De suggestie van gert lijkt mij dan ook een goede, al zal het lastig zijn om het genot een paar dagen te missen, probeer toch even rust te nemen om te kijken of de klachten dan minder worden.

    Er zou dan sprake kunnen zijn van overbelasting!

    Reageer
    #12

    Nee, geen SOA, gewone infectie. Ikzelf ben 23j en ook niet elke dag een zaadlozing. Kan soms beter zijn van dagje over te slaan

    Reageer
    #15

    Ik heb ook lichte pijn, bij het lopen ook soms maar na een nacht of paar nachten slapen is het weer weg, ik kom vaak klaar, nog geen geslachtsgemeenschap gehad, kben 14 jaar en het is aak na het klaarkomen begint het. Ook is de zaadleider opgezwollen en voelt wat knobbelig aan, eerst niet maar het is een beetje gevoelig als ik er aan begin te voelen. Iemand tips, alsjeblieft?

    Reageer
Reageer op: Bijbal en zaadleider onstoken??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief