Bultjes/puistjes op balzak en penis

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ik heb bultjes/puistjes op mijn balzak en penis. Ik maak me niet echt zorgen, maar zou graag willen weten wat het is/zijn.

  Groetjes Tim

  Reactie
  #2

  Dat zijn allemaal kleine talgkliertjes. Dat is heel normaal. Talg helpt de huid soepel te blijven.
  Als je even zoekt op dit forum, vind je veel andere berichten over dit onderwerp.

  In ieder geval ben je gerustgesteld, da`s mooi. Of heb nog vragen?

  Reactie
  #3

  Bedankt, nou weet ik teminsten wat het zijn.
  Maar Kan het weggaan of is het niets wat je voor altijd blijf hebben? Ik douche me ook veel, heeft dat er iets mee te maken?

  Groetjes Tim

  Reactie
  #4

  Nee, het gaat niet weg. In aanleg hebben sommige mannen het wel en anderen weer niet.

  Reactie
  #5

  Het is een normaal onderdeel van de huid. Pas als de afvoergang van het talgkliertje verstopt raakt, wordt het een puistje en die kun je wel uitdrukken. Zolang ze wit, klein en eigenlijk onopvallend zijn is dus alles zoals het hoort.

  Reactie
  #6

  Veel mannen hebben ook bultjes op de rand van de eikel, de corona. Deze bultjes heten penile pearly papulae, en zijn ook heel gewoon.

  Reactie
  #7

  het klinkt misschien wel drastisch maar het werkt ( op eigen risico natuurlijk ) als je het goed doet heb je echt geen litteken, u ballekes weer in een mooi verpakking. je hebt nodig één de ballen en de moed om het te doen, twee een heel scherp en afgewasse mesje, drie ontsmettingsmiddel, vier een stuk of 3 ijsblokjes, vijf wat papier of watten. doe het volgende ontsmet het mesje en de plek waar het ( let op ) HARD puistje is, zachte kan je nog knijpen maar kunnen hard worden. Met 1 ijsblokje verdoof je de plek moet je zelf aanvoelen maar het zal koud zijn. Nu met de platte maar scherpe kant en niet de punt van het mes snij je op de plek één KLEIN sneetje. probeer dit NIET meerdere keren. helpt als je het harde eruit laat komen voor je snijd. knijp en zie komt er een wit vlezig spul uit dat was het harde puistje. Om te verhelpen dat er meer komen moet je zien dat je de zachte puistje uitknijpt en ontsmet. veel geluk. fbar

  Reactie
  #8

  Je moet chirurg worden! In tehorie is dit mogelijk maar de kans dat je infecteies en ontstekingen oploopt is zo groot. Ik zou het afraden. En waarom zou je het doen, it's natural. Ga dan desnoods naar de schoonheidsspecialiste, die weet hoe zij hygiënisch moet werken. Ik kan mij voorstellen dat dit in Nederland nog niet gebeurt, maar je kunt vast je genitaliën laten helpen in bijvoorbeeld New York. Succes ermee dan maar.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik heb dit antwoord net ook al gegeven. Dat zijn bultjes van Fordyce. Dat zijn gele bultjes op de penis die niet besmettelijk zijn.

  Reactie
  #10

  Bultjes op de balzak:
  http://www.dokter.nl/forum/Zaadbalkanker/86450-Bultje-op-balzak.html

  Witte bultjes op penis en balzak:
  http://www.dokter.nl/forum/SOA-overigen/129036-witte-bultjes-overal-op-penis-en-balzak.html

  Reactie
  #11

  Lees:

  Puisten op mijn penis
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/140686-Puisten-op-mijn-penis.html

  Reactie
  #12

  HELP iemand ik heb puisten op mijn balzak en als ik ze uitknijp dan komt er een soort of etter uit denk ik en het jeukt zoveel mijn balzak alsjeblieft help iemand ik schaam me zo erg dat ik niet eens naar een dokter durf

  Reactie
  #13

  maar bij mij zijn er soms hele grote bij

  Reactie
  #14

  Lees ook:

  witte bultjes overal op penis en balzak
  http://www.dokter.nl/forum/SOA-overigen/129036-witte-bultjes-overal-op-penis-en-balzak.html

  Fordyce's spots???
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/237340-Fordyce-s-spots.html

  bultjes op mijn balzak en piemel
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/261117-Bultjes.html

  Reactie
  #15

  ik heb er meer dan 1, misschien 4/5 ofzo. ik had dit 2 jaar ofzo, en ik zat net onder de douche en ik kneep op een redelijk grote en er kwam wit spul uit, ik was best wel opgelucht, maar volgensmij zie ik er nog meer aankomen op dezelfde plek maar die zijn best klein. en als ik er een beetje op voel zijn het een soort steentjes. wat moet ik daar nu mee doen wachten? en zijn het wel puistjes?

  Reactie
Reageer op: Bultjes/puistjes op balzak en penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief