Uitgedroogde voorhuid

  • #1

    Hey,

    Ik ga elk jaar 3 weken op vakantie. Hier zwem ik heel vaak in de zee & in het zwembad. Nu heb ik de laatste jaren, na 1/2 weken in de vakantie, last van een uitgedroogde voorhuid die ervoor kan zorgen dat ik mijn voorhuid bijna niet meer naar achter krijg & dat het zelfs wat scheurt. Ik denk dat dit door het zwemmen komt. Als ik weer thuis ben (en dus niet meer elke dag zwem) hersteld de voorhuid vanzelf weer na een week.

    Heeft iemand een idee wat dit is & wat de oorzaak ervan is? Hoe kan ik het vermijden zonder bv mijn voorhuid weg te laten halen.

    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Het zwemmen in zout en zanderig water kan dat veroorzaken. Niet in zee zwemmen is natuurlijk het meest voor de hand liggend.
    Probeer eens wat vaseline te smeren voordat je gaat zwemmen

    Reageer
    #3

    Hey, bedankt voor het antwoord maar het zou voornamelijk door het zwemmen in het zwembad zijn. In de zee zwem ik niet al te veel. Kan het komen dat door het chloor de voorhuid uitdroogt?

    Reageer
    #4

    Dat zou ook kunnen. Of de andere chemicaliƫn die in zwemwater zitten.. probeer de vaseline

    Reageer
    #5

    Kan Vaseline niet voot ontstekingen zorgen aan de eikel?

    Reageer
    #6

    Als je dat af en toe een keer gebruikt zal dat geen kwaad kunnen.

    Reageer
Reageer op: Uitgedroogde voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief