Overgevoelige eikel

  • #1

    Beste

    Ik ben 17 jaar en heb last van een overgevoelige eikel. Ik heb geen last van pijn bij het masturberen maar wel vroegtijdige ejaculatie wat volgens mij aan de overgevoeligheid verbonden is.

    Ik had ergens gelezen dat zwarte thee zou helpen bij dit te verminderen door hem erin te hangen door de tannines die erin zitten. Ik heb dus zwarte thee gekocht en vroeg mij af hoelang ik men eikel erin zou moeten hangen voor effect te krijgen en na hoeveel weken zou ik dit kunnen voelen want aanraken is pijnlijk dus vind het niet echt leuk om eraan te komen.

     

    Heb al redelijk wat bekeken en zou met dit willen beginnen voordat ik hem los in men broek hang om nog beter effect te krijgen.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    5 minuutjes. Ik kan je niet zeggen hoe lang het duurt voor er verbetering op zal treden, maar zou dat wel niet langer doen dan 3-4 dagen

    Reageer
    #3

    Dat is dan best wel goed dat het snel gaat. Bedankt voor de hulp ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: Overgevoelige eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief