Schimmelinfectie

  • #1

    Beste,

    ik heb me vrij zorgen gemaakt dat ik wellicht een soa had, uitslag is negatief. Toch heb ik een lichtelijk branderig gevoel op de penis en een soort kleine smegma puntjes op de penis. De dokter hier (Griekenland) heeft me zalf voorgeschreven voor een schimmel infectie. Kan het zijn dat door deze zalf het iets branderiger aan gaat voelen? Een mint gevoel?

    Reageer
    #2

    Dat zou inderdaad goed kunnen

    Reageer
    #3

    Oké prima. Ik ben nog steeds enorm bang dat het een soa is. Ondanks dat de seks veilig was. Ik kreeg vrijwel direct er na een branderig gevoel wat ik nog steeds heb. Echter kan je daar toch niet direct last van hebben?

    Reageer
    #4

    Van veilige seks krijg je geen soa

    Reageer
    #5

    Nee in principe zou dat niet moeten kunnen. Zit aan de antibiotica (heeft de dokter voor de zekerheid gegeven). Ook een zalfje voor op de eikel. Toch nog een ligt branderig gevoel. Vandaar de zorgen.

    Reageer
    #6

    Maar van antibiotica kun je dus juist een schimmelinfectie krijgen

    Reageer
    #7

    Dat had ik inderdaad gelezen. Vond het vooral raar dat ik vrijwel direct na de seks (met condoom) een branderig gevoel kreeg. Later kreeg ik ook een wat dikkere voorhuid en een schrale voorhuid. Zalfje werkt overigens niet erg goed.

    Reageer
    #8

    Wat heb je voor een zalf gekregen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Schimmelinfectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief