Toompje te hoog gegroeid en strak?

  • #1

    Hallo,

    Mijn toompje zit volgens mij op een plek waar het niet hoort. Het lijkt erg hoog, bijna tot aan de opening van mijn penis aan de linker kant (zie foto) en als ik mijn voorhuid naar beneden doe trekt het mijn eikel mee. Dit lukt daardoor ook niet tijdens een erectie en als ik mijn voorhuid te ver naar achter doe bij het plassen trekt het mijn urinebuis dicht.

    Ik ben 20, ik heb dit al zolang ik me kan herinneren en heb er nooit genoeg last van gehad om iets te willen doen maar  nu ik seksueel actief word begint het problemen te geven.

    Kan ik hiervoor mijn toompje laten doorknippen of zal het echt met een operatie los gemaakt moeten worden van mijn eikel aangezien het niet een normaal toompjes is? Besnijden is echt een laatste optie voor mij, dan hou ik het liever zoals het is.

    Graag hoor ik tips en ideeën, bedankt.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Je kunt het toompje laten doorknippen of weghalen. Maar de chirurg zal dat dan bepalen en met je bespreken

    Reageer
    #3

    Bedankt, daar zal ik mezelf even voor moeten overhalen maar als er geen andere opties zijn moet het maar.

    Reageer
Reageer op: Toompje te hoog gegroeid en strak?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief