Bijn boven rechter teelbal

  • #1

    Hoi

    Ik heb sinds een week wat last van mijn teelbal niet altijd, soms een zeurend stekend gevoel en het lijkt er op dat het aan de rechterkant net boven mijn teelbal zit. Daar voel ik ook iets, is dat de bijbal?

     

    Reageer
    #2

    Dat kan. Maar ik zie wel even naar de huisarts gaan als je er last van blijft houden

    Reageer
    #3

    Naar de huisarts geweest en behalve dat de rechter teelbal licht gezwollen was niks qua knobbel of iets anders gevonden... Maar toch moet ik een echo laten maken. Is dit dan puur uit voorzichtigheid of moet ik mij toch wat zorgen maken?

    Reageer
    #4

    Dat is puur voorzichtigheid

    Reageer
    #5

    Ok bedankt.. Begin ook wat onder rug last te krijgen maar dat zal mss komen omdat ik me toch wel zorgen maakte

    Reageer
    #6

    Op de echo werd in ieder geval niks raars gevonden... ben toch benieuwd wat het is ik heb maandag waarschijnlijk nog telefonisch contact met de dokter maar de pijn blijft wat doorzeuren..

    altijd aan de rechterkant, aan men onder rug soms een beetje in de lies en in men rechter teelbal is dit iets dat dan maar van zelf een keer moet over gaan? of misschien toch een infectie op een ander punt ofzo..

    Reageer
    #7

    Misschien heb je te zeer gespannen bekkenbodemspieren

    Reageer
Reageer op: Bijn boven rechter teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief