Voorhuid rolt naar binnen op

  • #1

    Hoi John,

    In slappe toestand rolt m'n penis soms een beetje naar binnen op, als voorbeeld situatie 1 in de foto. Dit oprollen geeft als je kleding aan hebt, continue een prikkel om dit uit te willen trekken tot de situatie in nummer 4. Is hier wat aan te doen? Ik heb de voorhuid in slappe toestand het liefst permanent in fase 4 namelijk (dus een tuutje)

    Belangrijke info: er is geen sprake van een te nauwe voorhuid zoals in de foto eigenlijk wordt uitgebeeld! Ik kan de voorhuid prima over de eikel trekken. Het gaat meer om een voorbeeld hoe het zich oprolt.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    als de voorhuid naar binnen oprolt kan er toch sprake zijn van een lichte vernauwing. Je hoeft daar dan verder geen last van te hebben.

    Reageer
    #3

    Dankje voor de snelle reply. Is er nog iets wat ik kan doen om dat oprollen tegen te gaan?

    Reageer
    #4

    De huisarts kan er een speciale creme voor voorschrijven waarmee de voorhuid iets kan worden opgerekt

    Reageer
    #5

    Hoi John,

    Deze creme ben ik al mee bezig sinds een maandje. Kan ik hier direct mee stoppen als het resultaat behaald is, of moet je dit afbouwen?

     

    Reageer
    #6

    Daar kun je dan meteen mee stoppen

    Reageer
    #7

    Zeker? Ik lees overal dat je hormoonzalf moet afbouwen?

    Reageer
    #8

    Ik zou niet weten waarom...
    Dat zal afhangen van welke zalf en waar ze voor gebruikt wordt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het gaat om clobetasol 0 5mg/g

    ik heb dit 4 weken gebruikt om de voorhuid en toompje wat soepeler te maken.

    dus Moet ik afbouwen of kan ik direct stoppen?

    Reageer
    #10

    "Om reboundeffecten te voorkomen, langdurige lokale behandeling met dermatocorticosteroïden geleidelijk afbouwen." Maar 4 weken zijn n aar mening niet langdurig gebruik
    Maar als je voor jezelf een beter gevoel hebt bij afbouwen, doe dat dan en ga om de twee dagen smeren 1,5 week lang en dan stoppen

    Reageer
    #11

    Nog een vervolg vraag. Ik heb 9 weken geleden frenulumplastiek ondergaan. Nu is de plek waar het toompje contact maakt met de voorhuid nog steeds pijnlijk. Nog erger dan voor de ingreep en daar baal ik van! Tijdens sex schuurt en brandt dit plekje heel erg, waar ik voorheen geen last van had.

    ik ben al keer teruggegaan naar de uroloog en kreeg toen hormoonzalf wat ik bijna 4 weken heb gesmeerd om het plekje soepeler te maken. Dit heeft vrij weinig geholpen.

    wat adviseer jij nu?

    Reageer
Reageer op: Voorhuid rolt naar binnen op


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief