Zenuwpijn penis?

  • #1

    Hallo!

     

    Sinds een kleine twee weken heb ik pijn als ik mijn penis aanraak aan de rechterkant. Het is een prikkende pijn.. tikkeltje branderig. Als ik er niet aan zit heb ik er helemaal geen last van. Het is echt heel duidelijk een bepaald plekje waar ik die pijn voel als ik er overheen wrijf of aan zit. Geen hele ernstige pijn.. het is niet dat ik het uitschreeuw.. maar prettig is anders.

    Het probleem is.. er is niks aan te zien verder. Het ziet er allemaal helemaal normaal uit. Uiteraard heb ik de huisarts gebeld maar daar kan ik door alle drukte pas volgende week terecht.

     

    Door een zoektocht op internet kreeg ik het idee dat het wel eens zenuwpijn zou kunnen zijn.. ik vroeg me af of zenuwpijn mogelijk is, of dat het ook iets anders kan zijn. Was in het begin helemaal niet ongerust maar nu ik er al bijna twee weken last van heb begin ik toch angstig te worden.

     

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Verder heb ik trouwens nergens last van en voel ik me gezond!

    Reageer
    #3

    En misschien ook nog goed om erbij te vermelden is dat ik last heb gekregen de dag nadat ik orale seks heb gehad.. geen idee of dat ermee te maken kan hebben, maar ik denk ik meld het toch even.

    Reageer
    #4

    Het kan zenuwpijn zijn.

    Reageer
    #5

    Of een irritatie door schrapen van tanden

    Reageer
    #6

    Maar zenuwpijn kan dus ineens ontstaan? Kan het dan ook weer ineens verdwijnen?

    Reageer
    #7

    Het kan dus een gevolg van de orale seks zijn. Doorgaans geneest dat vanzelf na verloop van tijd

    Reageer
    #8

    Hey Frank

    Heel gek, maar jij hebt bijna hetzelfde als ik! Ik heb ook aan de rechterkant van mijn eikel tintelende, licht stekende pijn...  verder niets direct te zien, ben bij uroloog geweest en een aantal dingetjes geprobeerd, maar het blijft tintelen en licht stekend bij eroverheen wrijven en aanspannen als het in de broek licht...

    doe ook al ontspannings oefeningen voor de bekkenbodem en binnenkort weer terug naar haar... ik verdenk ook iets met de zenuw bij mij

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bijzonder Mike!

     

    Is het bij jou op de eikel of echt op de voorhuid? Bij mij het laatste. En jij hebt ook geen pijn als je er niet aanzit?

     

    Ik bedacht me wel dat de pijn echt begon nadat ik gemasturbeerd had. Toen viel het me voor het eerst op.. de dag ervoor heb ik orale seks gehad. Dus hoop stiekem dat het gewoon een huidirritatie is.. maar vrees inderdaad zenuwpijn.

    Reageer
    #10

    Ik ben besneden.. ik heb het rechts op de eikel(rand). Geen pijn als ik er niet aan zit.. klopt.. begin wel, toen ik overhen streelde, tintelde het wel..  nu niet meer.. het zit nu meer als die in die boxer zit en ik span hem aan, dan voel het zenuwpijn achtige verschijnsel.. bij mij begon het ook 6-7 weken terug tijdens masturberen dat ik het voelde.. heel gek!

    Reageer
    #11

    Ik ervaar ook een irritant gevoel als ik links van mijn penis de voorhuid soms aanraak/ streel. Het irritatiepuntje lijkt soms ook weer te verdwijnen. Tijdens de seks nul problemen en sporten is ook geen probleem. Alleen bij het lopen merk ik soms wrijving tussen voorhuid en boxershort. Het doet niet echt pijn maar voelt eerder irritant. Dit nu al een week of 8.

    Iemand dezelfde ervaring of weet wat het kan zijn?

    Reageer
    #12

    Ik las nog even terug; schrapen van tanden. Kan dit dusdanig wat veroorzaken?

    Reageer
    #13

    Ja dat zou heel goed kunnen

    Reageer
    #14

    Hoelang kan deze irritatie aanhouden? En is er dan een zenuwtje beschadigd of hoe moet ik dit zien?

    Groet

    Reageer
    #15

    ??

    Reageer
Reageer op: Zenuwpijn penis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief