Brandend wondje eikel

  • #1

     

    Beste,

    Ik ben 25 jaar oud en sinds een maand heb ik last van deze plek op mijn eikel. Ook een paar kleine witte (harde) puntjes bevinden zich op de eikel..

    Een Soatest heb ik nog niet gedaan, omdat wat ik tot nu toe over soa’s heb gevonden dit niet overeenkomt met mijn eikel..

    Ik spoel de eikel zo’n 5 keer per dag, ook dit doet pijn en lijkt helaas niet te helpen..

    Ik heb zo mijn redenen dat ik de huisarts liever mijdt, vandaar dat ik het eerst hier wilt proberen..

    BVD

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het lijkt een beetje op een zweer. Zou voor de zekerheid toch maar een SOA test doen. Met name om Syfilis uit te sluiten. Vijf keer per dag de eikel schoonmaken is te veel. Daar breng je de PH waarde van de huid mee in de war en dat kan leiden tot een vervelende schimmelinfectie.

    Mijn advies is om toch even naar de huisarts te gaan. Die kan dat net iets beter beoordelen dan aan de hand van een foto. Dat er iets aan gedaan moet worden is zeker aangezien je er al een tijdje last van hebt.

    Reageer
    #3

    Nick,

    dank voor je tijd, om dit bericht te lezen, en je reactie.. Ik denk ook dat inderdaad naar de huisarts te gaan het beste is.. Neem ik in overwicht. Misschien dat iemand het via hier bekend voorkwam.. Tenslotte voor mij ook geheel nieuw..

    Mocht ik uitslag van mijn huisarts krijgen, zal ik het hier in ieder geval delen??

    mvg, Nick ?

    Reageer
    #4

    Veel succes!!

    Reageer
Reageer op: Brandend wondje eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief