pijn liesstreek en balzak

  • #1

    Hoi,
    enkele dagen geleden draaide ik mij om in bed en hoorde een krak rond de lies. Sindsdien heb ik pijn aan de linker lies en en teelbal (soms schiet dezelfde pijn in de rechter). Ik heb ondertussen al 3 maal op het spoed gezeten en heb urine- en bloedonderzoek laten doen. Hieruit werden de dokters niet wijzer. Ook ben ik al op bezoek gegaan bij de uroloog om een echografie te maken. Hierop bleek er ook niets mis te zijn. Hij heeft me dan antibiotica en 2 soorten pijnstillers voorgeschreven en zei als ik na een paar dagen nog last had om nog eens langs te gaan. Ik heb ondertussen al een nieuwe afspraak gemaakt met de uroloog, maar vertrouw de pijn voor geen meter. Enig advies?

    Mvg,
    anoniem

    Reageer
    #2

    Terug naar de dokter dan...moeilijk om daar zo iets over te zeggen
    Je zou eens naar een fysiotherapeut kunnen gaan

    Reageer
    #3

    OK bedankt!

    Reageer
    #4

    Is het normaal moest je een liesbreuk hebben dat je een beetje krampen krijgt in de buik?

    Reageer
    #5

    Het zou kunnen

    Reageer
    #6

    Hoi, heb het probleem rond de buikpijn gevonden: de pijnstillers die ik moest nemen. Heb ook al de huisarts gebeld en die zei dat ik er waarschijnlijk gevoelig voor ben.
    Toch bedankt!

    Reageer
Reageer op: pijn liesstreek en balzak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief