Regelmatig hevige zaadlozingen bij natte droom

  • #1

    Hoi,

    Ik heb een vraag waar ik best lang mee loop en ik eigenlijk niet goed weet of het normaal is. Zie mijn vraag hieronder:

    Ik ben inmiddels 24 en heb nog zeer regelmatig een natte droom. ( Een aantal keer per maand). Nu schijnt het normaal te zijn dat sommige mannen nog regelmatig een natte droom krijgen. Alleen ik heb wel een vraag nu over mijn zaadlozingen daarbij. Ik heb regelmatig een natte droom waar ik NIET wakker van wordt maar sochtends merk dat er een beetje zaad in me onderbroek zit. Maar ik heb ook regelmatig natte dromen met zaadlozingen waar ik dan wakker van wordt. Ik wordt dan wakker en kom dan gewoon klaar zoals normaal ook bij de seks gaat. Ik heb dan echt een behoorlijke serieuze zaadlozing, waardoor mn hele onderbroek en geslachtsdelen er onder zitten. Ook heb ik het idee dat ik dan langer klaar komt en er over duidelijk meer zaad uit komt dan na seks of masturbatie.

    Is dit voor een natte droom normaal? Of moet ik er eens na laten kijken? En noem je het dan nog wel een natte droom of is het dan weer iets anders?

    Ik hoor het graag van jullie

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Lijkt me allemaal niet vreemd

    Reageer
    #3

    Oké bedankt voor je reactie!

    Vroeg het me namelijk af. Bij een zaadlozing waarbij ik niet wakker wordt zie ik sochtends wel een beetje zaad en zit me piemel er een beetje onder. Maar als ik er wel wakker van wordt dan kom ik echt hevig klaar en spuit ik heel mijn onderbroek onder zeg maar een beetje grof gezegd. Mn piemel en ballen zitten er dan ook helemaal en het loopt ook tussen mn benen naar beneden waardoor in mn onderbroek er echt alles onder zit.

    Als ik dat heb moet ik me snachts ook echt gaan wassen anders wordt het zo'n smerige boel. Daarom dacht ik, is het echt normaal als je het zo heftig heb? En kan jij misschien ook aangeven of dit vaak bij mannen voorkomt dat ze het zo heftig hebben?

    En in mijn vorige bericht vroeg ik ook nog of het normaal is dat in die situaties mijn orgamses aanzienlijk heftiger zijn en ik overduidelijk meer zaad produceer dan bij de seks of masturbatie? Zou u dat misschien ook nog aan kunnen geven?

     

    Reageer
    #4

    Als je er van wakker wordt kun je watr meer druk zetten vanuit je bekkenbodemspieren. Daarom is het dan wel wat meer.

    Je produceert niet meer zaad, maar wel meer voorvocht. Bij seks/masturberen verlies je al een deel voorvocht voor de zaadlozing

    Reageer
    #5

    Oké, nou in ieder geval bedankt voor je reactie. Dan weet ik dat het niet raar is. Dacht namelijk dat zoveel zaad bij een natte droom best wel apart is. Blijft wel vervelend, maar goed dat is nu eenmaal de natuur haha.

    Kan jij misschien ook aangeven of veel mannen het zo heftig hebben? Ik heb er namelijk nog nooit met iemand over gepraat omdat ik dacht dat het best apart was en mensen mij daardoor niet zouden geloven.

    Kan het wel zo zijn dat mijn schokken bij het klaarkomen heftiger zijn dan bij seks of masturbatie? Dat idee heb ik namelijk wel of lijkt dat zo omdat je misschien een soort van overvallen wordt omdat je wakker wordt en gelijk klaar komt?

    Reageer
    #6

    Een soort van overvallen wordt omdat je wakker wordt en gelijk klaar komt. Dan zal de reden zijn. Je voelt 'm niet aankomen
    Daar zullen ongetwijfeld meer mannen "last" van hebben

    Reageer
    #7

    En soms lijkt het ook maar meer omdat het nogal versmeerd wordt in je onderbroek

    Reageer
    #8

    Oké dat dacht ik eerlijk gezegd al. Je wordt echt overvallen idd. Ik wordt wakker en eigenlijk gelijk begint het schokken en het spuiten. Dus ik ben dan nog maar half wakker haha.

    Door het versmeren zal het zeker wel meer lijken dan dat het is maar dan nog schrik ik weleens hoeveel zaad ik dan in me onderbroek heb gespoten bij zo'n heftige zaadlozing. Zeker als je het dan vergelijkt met de minder heftige situatie.

    Wat ik me nog wel afvroeg. In mijn eerste bericht had ik ook al omschreven dat ik zeer regelmatig zaadlozingen heb. Nu hebben wij het de afgelopen dagen vooral gehad over de hoeveelheid zaad en dat schijnt allemaal redelijk normaal te zijn volgens jouw.

    Nu vroeg ik me alleen nog af hoe het met die regelmaat zit. Ik heb het meestal een aantal keren per maand alleen er zit niet echt regelmaat in. Zo heb ik er bijv. een week bij zitten dat ik het 3x heb in die week en die week erna bijv. Maar 1x of zelfs helemaal niet. Maar als ik dan een beetje gok dan heb ik gemiddeld per maand denk wel iets van 8 keer een zaadlozing. 2x per week dus ongeveer.

    Is dat veel? Of is dat ook gewoon normaal? En is er ook nog iets te zeggen over de onregelmatigheid?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Normaal. Ook de onregelmatigheid

    Reageer
    #10

    Oké. Ik heb voordat ik jullie om advies heb gevraagd ook op internet gekeken en op websites gelezen wat een natte droom precies in houdt. Nu lees je op verschillende websites dat de hoeveelheid natte dromen ook afhangen van hoe vaak je masturbeert of hoe vaak je seks hebt. Andere websites zeggen juist weer dat dit weer niet uit maakt.

    Nu zeg ik uit eigen ervaring, dat ik af en toe seks heb en zeer regelmatig masturbeer maar ik zie me natte dromen daar niet minder van worden.

    Wat is jullie ervaring daar mee? Of kunnen jullie eens utleggen hoe dit precies zit?

    Reageer
    #11

    Het heeft daar geen invloed op

    Reageer
    #12

    Oké het maakt dus niet uit hoe vaak je seks hebt of masturbeert.

    Dus eigenlijk is het gewoon zeg maar door de natuur bepaald hoe vaak iemand een natte droom heeft? Ook al heeft degen veel of weinig seks.

    Reageer
    #13

    Helemaal juist

    Reageer
    #14

    Hoi,
    T is al wel ff geleden maar heb nog wel één vraag. Ik heb een vrouwelijke collega waar ik best wel een goede band mee heb. Nu is t zo dat zei wel eens regelmatig van die ongemakkelijke dingen van haar verteld tegen mij, bijv. dat ze ongesteld is of dat ze bij de dokter is geweest om haar borsten na te laten kijken of om naar haar poes te laten kijken. Nu heb ik dus zeer regelmatig deze zaadlozingen waar ik snachts wakker van wordt en daarna val ik soms weer moeilijk in slaap, wat dan uiteindelijk sochtends op t werk ook wel weer merkbaar is haha. Zei vraagt dan wat er aan de hand en ik zeg dan meestal dat er niets is. Nu zit ik er eigenlijk al een tijdje mee om gewoon eerlijk tegen haar te zeggen dat ik zeer regelmatig deze zaadlozingen heb. Maar ik twijfel enorm of je dit wel tegen een collega kunt vertellen en zeker of je het tegen een vrouwelijke collega kunt vertellen? Zeker omdat het gewoon iets heel ongemakkelijks en het ook gewoon echt iets mannelijks is. Daarnaast wordt er nooit over gepraat, want ik heb nog nooit van een jongen gehoord dat hij een nachtelijke zaadlozing heeft gehad.

    Wat vinden jullie? Kan je dit tegen een vrouwelijke collega vertellen? Vanuit mijn oogpunt gezien als je snapt wat ik bedoel. Jullie als dokters vinden zulk soort dingen namelijk al heel snel gewoon haha

    Ik hoor het graag

    Reageer
    #15

    Hey,

    Als je een goede band hebt met je collega en ook over haar intieme dingen praat, kun je dit best bespreken. Ik zou het niet raar vinden in elk geval. Het is een "mannending" zoals menstruatie een "vrouwending" is, dus waarom zou je over het één wel kunnen praten en het andere niet?

    Groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Regelmatig hevige zaadlozingen bij natte droom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief