Pijn in balzak en onderrug, na nierstenen.

  • #1

    Beste lezers,

    Ik schrijf dit bericht omdat ik mij toch wel zorgen maak om mijn man.

    Hij is 45 jaar en heeft zo'n 4 maanden geleden voor het eerst in z'n leven nierstenen gehad. Hevige koliekpijnen, een week later op een scan in het ziekenhuis was er niks meer te zien.

    Echter het probleem, ongeveer die tijd heeft hij ook pijn in zijn balzak gekregen, vaker rechts, maar beide ballen.

    Hij werkt in de bouw en van daar uit heeft hij al tien jaar lage rugpijn, versleten. De pijn in zijn balzak is niet constant en zeker wanneer hij actief is (werkt) niet aanwezig, maar in rust / zitten juist wel.

    Zijn ballen zijn niet van vorm veranderd, geen zwelling en geen erwt achtige vorm te vinden. Alles oogt dus normaal. Plassen etc ook in orde, ook geen buikpijn.

    Hij denkt dat dit uitstralende pijn is van zijn rug en wilt niet naar de dokter. Ik vind het niet normaal dat hij al een lange tijd met pijn loopt. Ik kan ook niks vinden van uitstralende rugpijn naar geslacht (hij heeft geen pijn in benen of billen).

    Is iemand hier mee bekend? Alvast dank.

    Reageer
    #2

    Het kan vanuit de rug komen. Of vanuit de bekkenbodemspieren. Maar hij zou dan toch naar de dokter moeten gaan

    Reageer
Reageer op: Pijn in balzak en onderrug, na nierstenen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief