Penis trekt zich terug

  • #1

    Soms trekt mijn penis zich echter helemaal terug en dan blijft er een stompje van nog geen 7cm over. Geen gezicht dus. Het is niet alleen koudwatereffect.

    Weet iemand wat dit is, hoe je het kunt beïnvloeden en wat hierbij het effect van een penisvergroting is?

    Leo

    Reageer
    #2

    Dit is een volledig normaal en natuurlijk effect voor de bescherming van de penis, het scrotum en het semen.

    Dit is een beschermingsmechanisme tegen de kou. Bij koude vernauwen de aanvoerende bloedvaatjes van de penis zich, zodat er minder bloed naar de penis toe stroomt. De afvoer gaat wel door, waardoor de penis dus krimpt. Een kleinere penis geeft minder warmteverlies en ligt dichter hij het warme lichaam.

    Ook de balzak krimpt, maar dat werkt anders. De spiervezels van het scrotum reageren door samen te trekken hierdoor verdikt de huid en dit biedt betere isolatie.

    De testikels worden gedeeltelijk in de lies getrokken. Hier is de temperatuur anderhalf tot twee graden onder de lichaamstemperatuur, en dat is ideaal voor de zaadproductie.

    Indien u cosmetische problemen heeft met uw penis, verwijs ik u naar een plastisch chirurg.
    Medisch gezien is geen enkele reden uw verzoek te overwegen.

    Reageer
    #4

    ben sins kort besneden het probleem is als hij hard word krom trekt  en onder mijn eikel  zich nog een eikel
    zich vormt wat zeer pijnlijk is  wat is hier nog aan te doen de uroloog zegt dat ik er maar aan moet wennen
    hij voelt de pijn niet

     

    Reageer
    #5

    Nog een eikel onder je eikel?  Dat is wel zeer vreemd.  Heeft de uroloog hier naar gekeken? Heeft hij dat zelf kunnen zien?

    Reageer
    #6

    Hij kijkt op een afstand er naar en zegt niks aan te doen  het lijkt net of een slager de besnijdenis heeft gedaan de sex is sinddien zeer pijnlijk dus doen het  liever niet meer

     

    Reageer
    #7

    Ik kan me er zo niet echt iets bij voorstellen, maar ik zou je wel aanraden om voor een second opinion naar een andere uroloog/chirurg te gaan in een ander ziekenhuis. Maak dan een foto van de "eikel" die ontstaat bij een erectie en neem die mee

    Reageer
Reageer op: Penis trekt zich terug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief