Na een besnijdenis?

  • #1

    Hallo,

    na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en zal ik mij binnenkort laten besnijden. Ik zit echter met enkele kleine vraagjes.

    Als je een erectie krijgt na een operatie, krepeer je dan van de pijn door dat de draadjes tegentrekken?

    Hoelang duurt het voor de eikel wat minder gevoelig is want ik doe een gevechtsport en ik heb wat schrik.

    Hoelang doet het pijn na de operatie? Ik moet vlak na mijn ingreep op weekend en ik vroeg me af of ik normaal zal kunnen functioneren?

    Reageer
    #2

    Ach, het is een kleine ingreep maar met grote gevolgen (grapje)...

    Ik denk dat je een weekje wijdbeens loopt omdat het toch wel erg gevoelig is als gevolg van een toch flinke wond.
    Die hechtingen is meer een mythe, het is wel even vervelend en kan wat prikken maar dat is geen reden het te laten.
    Je kunt verwachten dat de gevoeligheid van de eikel snel zal afnemen, het is wederom even gevoelig, een paar dagen en dan verdwijnt het vanzelf.

    Reageer
    #3

    Hmja, de hechtingen schrikken mij niet af, ik heb een beeld dat ik bij een erectie gek ga komen fzo.

    Blijkbaar wordt uw geheel goed ingepakt na de ingreep, ik zal het gewoon maar ondergaan zeker ^^.

    Reageer
    #4

    Valt mee hoor. Het trekt wel een beetje en de eerste paar dagen moet je je best doen om een stijve te voorkomen maar daarna merk je er niet veel meer van. Na 2 weken is alles echt weer normaal.

    Reageer
    #5

    Hoi, ik ben nu ongeveer 2 weken geleden besneden, ik heb er geen spijt van :). Maar ik heb wel nog een klein probleempje, vlak voor het klaarkomen spant de penis zich nog een stukje harder en dat doet nogal wat pijn. Is dit normaal? Moet ik geduld hebben?

    Reageer
    #6

    Het littekenweefsel zal snel spoelerer worden dus eigenlijk is het wel aan te raden erecties te krijgen. Als ze vanzelf vedwijnen door het vervelende trekkende gevoel van het litteken, moet je dat even accepteren, het wordt snel beter.

    Reageer
    #7

    Tijdens de erectie heb ik geen pijn, maar door die extra opspanning bij het klaarkomen doet het toch wel wat pijn. Ik zal wat afwachten. bedankt ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #8

    Komt helemaal goed. Vergeet niet dat het weefsel sterk geinnerveerd is, en dus erg gevoelig. Het is tevens zeer goed doorbloed, en hierdoor zal het weefsel snel herstellen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik ben twee dagen geleden besneden (volledige besnijding) en ik kan je toch zeggen dat het niet van de poes is. Ben midden 30.
    Ik heb nu twee nachten bijna niet geslapen omdat ik bij een erectie veel pijn heb door die draadjes en daarom wakker wordt. En dit een keer of drie per nacht :-/
    De penis is inderdaad opgezwollen, toen ik vooor het eerst de wond zag om het verband te verversen moest ik even op de grond gaan zitten. My god, wat hebben ze aangericht, dacht ik gisterenmorgen. De tranen sprongen me in de ogen.
    Maar goed, vandaag is "hij" al ietske minder gezwollen dan gisterenmorgen en alles begint er een beetje normaler uit te zien. Ik heb goede hoop.
    Bij mij was de voorhuid zo versmald (door regelmatig te scheuren bij sexuele betrekking) dat ik zelfs in "rusttoestand" mijn eikel niet kon vrijleggen. Daardoor kon ik dan weer niet alles grondig wassen. Zot werd ik ervan.
    Ik ben dus wel heel blij dat ik de knoop (allez, het vel) doorgehakt heb.
    Heel vervelend is het gevoel dat de eikel tegen de onderbroek wrijft, maar ik lees her en der op het net dat dit niet te lang zal duren. Laten we hopen.
    No pain, no gain zekers ๐Ÿ˜‰

    Reageer
    #10

    Hahaha, ja, ik ken het. Ik ben ook besneden en ik herken je schrik vlak na de operatie. Wat een knop zat erop, zo dik had ik hem nog nooit gezien, helemaal vol met bloeduitstorting. Dat trekt gelukkig snel weg en de hechtingen kunnen na een week ofzo er ook uit (niet zelf doen trouwens, lekker laten zitten tot het echt helemaal genezen is, want erecties kunnen de wond gemakkelijk open trekken, je went namelijk snel aan die pijn.
    Over een paar weken ben je weer helemaal het heertje en wordt je tijdens het vrijen rijkelijk beloond want je kunt veel langer vrijen, ook fijn voor je partner.
    Tip: mastureberen met massageolie, echt een feest!

    Reageer
    #11

    Blij deze reactie gelezen te hebben. Sta ook op het punt om me te laten besnijden. Sinds 2 maanden kan ik nauwelijks de voorhuid terugtrekken omdat die op het bovenste randje veel te nauw is geworden. Ook dat is gevoelig, de voorhuid terug in de normale situatie is erg moeilijk, schuift nauwelijks over de eikel.
    GRAAG jullie reaktie en ervaringen na maanden dat jullie besneden zijn. m.vr.gr. 50plusser.

    Reageer
    #12

    Begrijp ik goed dat u wilt weten hoe het is met de penis enkele maanden na een circumcisie?

    Al na enkele weken is het alsof het altijd zo is geweest, dus dat is na maanden en nu voor mij zo'n twintig jaar nog steeds zo.

    Mijn voorhuid was ook te nauw, en ik zou het altijd weer opnieuw laten doen.

    Reageer
    #13

    Ik ben vandaag besneden, een tijdje terug ben ik toch maar naar de dokter geweest, tja je schaamt je natuurlijk nogal. Maar ik had het veel eerder moeten doen achteraf. Nu de verdoving een paar uur uitgewerkt is begin je wel de zeurende pijn te voelen. En vooral bij het plassen brand het soms als er iets van plas of wat dan ook op die hechtingen komen. Nou ik hoop dat het zo snel mogelijk over is het is eventjes doorbijten maar aan deze berichten zie ik dat daarna alles weer goed is...

    Het is trouwens wel goed ingepakt met verband, en ik moet vaseline gebruiken op de eikel

    Reageer
    #14

    Ai, dan zijn de komende 7 dagen even erg onhandig! Wijdbeens lopen, en volbewondering kijken dat je penis zo dik (en rood) kan worden. Niet schrikken hoor, dat trekt (?!) vanzelf wel weg.

    Reageer
    #15

    gefeliteerd met je besnijding.als alles goed genezen is en je weer gaad aftrekken geen vaseline of glijmiddel gebruiken maar baby of talkpoeder met duim en wijsvinger over de eikel vrijven totdat je klaarkomd.dan ontstaat er snel een hoornlaagje zodat je in je slip geen iriternd gevoel krijgd.geen glijmiddel of vaseline daar word de eikel week van.

    Reageer
Reageer op: Na een besnijdenis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief