Problemen door kleine penis

  • #1

    Beste lezers,

    Uit diepe schaamte en omdat ik niet goed weet wat ik hiermee aan moet, stel ik een vraag via deze weg. Ik ben een 28 jarige jongen die last heeft van een zeer kleine penis. Nu hoor ik u denken : daar heb je er weer een maar er zit helaas een stuk meer achter. In slappe toestand is de penis niet eens te meten. In de meeste gevallen is alleen 1,5 cm voorhuid te zien en in het gunstigste geval een klein stukje van de eikel. Dit geeft mij de nodige uitdagingen , staand en zittend plassen is altijd lastig en rommelig daar ik moet 'richten' met enkel het voorhuidje. Ik moet aardig wat druk zetten en het drupt lang na. Schoonmaken blijft ook moeizaam omdat de voorhuid op deze manier moeilijk uit de weg te halen is en de eikel teruggetrokken is, ik kan er simpelweg gewoon niet bij. Na jaren oefenen kan ik nu aardig schoonmaken.

    Mentaal is nog het moeilijkst. Ik heb nog nooit een relatie gehad maar wil dit wel graag. De klok tikt door. Iedere keer schiet weer die angst toe : wat als het serieus wordt ?? dat zit echt heel diep. Plassen op plekken waar meerdere mannen staan lukt ook niet. Daarnaast lijd ik aan ernstige depressie met angststoornissen en krijg ik hiervoor zware medicatie. Dit onderwerp helpt zeker niet en ik weet gewoon niet wat ik hier mee aan moet.

    Voel vrij om je mening te geven en alvast bedankt daarvoor.

    Reageer
    #2

    Hoe groot is je penis in erectie?
    Heb je veel overgewicht? Hoe groot ben je en wat weeg je?

    Reageer
    #3

    Hallo , bedankt voor je reactie.

    In erectie is de penis ongeveer 9,5 cm. Ja ik heb aardig overgewicht. Ik ben 1.90 m lang en ben 140 kilo. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik begin dit jaar nog 105 kg woog, ik ben dus veel aangekomen. Dit scheelde een halve centimeter.

    Reageer
    #4

    Dat kan toch echt wel meer schelen. Een groot deel van de penis verdwijnt namelijk in het vetkussen dat op je schaambeen ligt.

    Reageer
    #5

    Hoi..ik wil toch even reageren op John.Ik weet dat het goed bedoed is..maar als iemand een penis heeft van 9.5 cm is dat toch wel klein.Mijn eigen penis is 13 en daar heb ik al veel moeite mee..nogmaals,ik weet dat het goed bedoeld is .groet erik

    Reageer
    #6

    Verwijzingen naar andere kanalen zijn helaas niet toegestaan

    Reageer
    #7

    je reageert ook op een berichtje dat 4 jaar oud is.. De gebruiker zal dat niet meer lezen denk ik zo

    Reageer
    #8
    • Hoi.John.dat is inderdaad zo..4 jaar geleden..wat bedoel je met andere kanalen.
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het you tube kanaal waar je naar verwees

    Reageer
    #10

    Hoi..john. daar was ikniet van op de hoogte.waar kan ik dat lezen

    Reageer
    #11

    https://www.dokter.nl/disclaimer/?_gl=1*1a9ncq2*_up*MQ..*_ga*MTcyNTQ0NzQ2OC4xNzA1ODY2MDQ5*_ga_LV1YLS3BJW*MTcwNTg2NjA0OC4xLjAuMTcwNTg2NjA0OC4wLjAuMA..

    Reageer
    #12

    Hoi John.
    Bedankt voor je oplettendheid.Ik wil je alleen nog zeggen dat de verwijzing niet iets medish is.Het gaat over acceptatie van je wat kleinere penis.Het gaat over iemand die er zelfs een boek over heeft geschreven, de small penis bijbel..maar zo is het wel voeldoende..bedankt voor je reacties die ik waardevol vind.

    Reageer
Reageer op: Problemen door kleine penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief