erectie bij hardlopen

  • #1

    Ik ben recreatief langeafstandloper (37) en het komt steeds vaker voor dat ik tijdens een loop een erectie krijg. Dat mede omdat ik vrij groot ben geschapen is het nogal vervelend omdat je dan opmerkingen krijgt en je ook voelt dat er naar je gekeken wordt. Dus vraag ik maar hier of er iets tegen te doen is zoals het omgekeerde van viagra?

    Reageer
    #2

    zorg voor goed en strakker ondergoed, vraag eens in een goede sportwinkel.

    Reageer
    #3

    dank je brenda; ik draag inderdaad altijd wijd ondergoed of liefst broekjes met binnenbroek; strak ondergoed zit bij mij om wat ik al zei niet lekker. een raar verhaal, maar hij moet er dan altijd opgevouwen in. vroeger had ik met hetzelfde ondergoed het probleem nooit. verder ook nooit maar ik zal eens ander ondergoed kopen dan je.

    Reageer
    #4

    Jouw ervaring is niet vreemd. Bij het hardlopen worden endorfinen aangemaakt, dat is tevens de reden dat hardlopen verslavend kan zijn, omdat het gewoon zo lekker voelt.

    Reageer
    #5

    Bij het hardlopen wordt er endorfine, een soort lichaamseigen morfine, aangemaakt. Ze werken in eerste instantie pijnonderdrukkend maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie. Dit stofje zorgt er voor dat je in een 'roes' komt.
    Ik loop namelijk altijd in een tight. In de winter lang en in de zomer een korte. Ik kijk graag naar de mannen, met hun zaakje afzakkend naar links of naar rechts. Zelf is bij mij m'n cameltoe te zien. Van de endorfine die je van 't lopen krijgt voel je je zowiezo al .....

    Reageer
    #6

    prima paula dat je kijkt en je laat bekijken; dat doe ik ook en ik denk bijna iedereen. ik heb er ook geen probleem mee dat mensen zien dat ik erg fors ben geschapen; het enige probleem is die erectie; wat die endorfine daar aan doet snap ik niet, want vroeger had ik het nooit en zovaak zie ik ook niet dat een ander daar last van heeft; zoals gezegd strakke kleding zit bij mij niet prettig.

    Reageer
    #7

    Heb er ook last van, niet bij de start maar als ik tijdje bezig ben en aan aankomst. Ik ben niet zo fors gebouwd, maar je ziet hem wel duidelijk zitten want wijst dan naar voor. Bij anderen heb ik het wel eens gezien in de kleedkamer als ze hun loopkledij uittrekken. Zelf draag ik nooit spannende loopkledij, want krijg er jeuk van

    Reageer
    #8

    Volgens mij snijdt het weinig hout dat je een erectie door de endorfinen bij het hardlopen zou krijgen. Wanneer je sport zorgt namelijk je lichaam er voor door vaatdiameters te verkleinen en te vergroten, dat het bloed komt waar het het hardst nodig is, dus in de longen, het hart en de spieren in het geval van sporten. En niet in de zwellichamen van de penis. Zelf heb ik ook vaak last van ongewilde erecties, dus als iemand weet waar het wel door komt, dan mag die het me vertellen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Cameltoe?

    Reageer
    #10

    Nou Paula, met jou wil ik wel een keertje lopen. Maar je weet samen lopen is samen onder de douche.

    Reageer
    #11

    Heel veel sporters krijgen een stijve als ze een topprestatie moeten leveren. Hoe dat komt weet ik ook niet, maar heb er zelf ook regelmatig 'last' van tijdens het joggen. In een korte tight is alles erg goed te zien en met een wijdere korte broek komt mijn pik er onderuit. Zelf heb ik dat niet altijd in de gaten maar de blik van veel meiden spreekt dan boekdelen. Mijn vriendin zegt dat ze er erg opgewonden van wordt en haar vriendinnen beamen dit en vinden het prachtig om me te zien sporten zegt ze. Nou ja, dan is het toch ergens goed voor, ik zit er niet meer mee en ben bovendien naturist, dus is het voor ons blootgewoon.

    Reageer
    #12

    @edsel haha wat een onzin

    Reageer
    #13

    Het kan dat het schuurt en dat dat de erectie veroorzaakt. Ook ben je nogal veel met je medeloopsters bezig in plaats van met het lopen, je schema en je hardslag enz.
    Normaal is het dat je bloed bij het lopen gaat zitten in je spieren en je longen en dus weg gaat bij je geslachtsdeel. Mijn best redelijke piemel wordt dan weer een plassertje, want waar heb je hem dan anders voor nodig?

    Reageer
    #14

    De enige juiste conclusie Nigel. We doen niet moeilijk onder elkaar maar je piemel of je cameltoe ekspres gaan showen is de bedoeling niet.

    Reageer
Reageer op: erectie bij hardlopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief