Zwelling na besnijdenis

 • #1

  Hoi,

  Ik ben Joris en ben bijna 2 weken geleden besneden. Ik heb een infectie zonder koorts en zonder al te veel pijn gehad, waarbij mijn penis heel erg ging zwellen. Het viel allemaal mee qua ellende, het was vooral de angst dat het niet goed zou komen. Nu slinkt de zwelling weer flink. Het is wel veel aan het bloeden en er komt heel veel ranzig wondvocht en viezigheid uit. Het droogt niet goed op omdat de zwelling over de wondjes heen zaten, waardoor ik pas sinds 2 dagen de wondjes kan zien. Ik heb al die tijd de wond dus niet optimaal kunnen verzorgen. Gelukkig wordt de infectie (zwelling) minder maar ik heb nog steeds veel viezigheid wat eruit komt (voor operatie was het ontstoken dus misschien is het dat spul wat eruit komt). Heeft iemand ook ervaring met dit? Ik hoop dat het niet erg is dat ik de wond nu pas wat beter kan verzorgen. Al die tijd wel heel netjes de ‘wond’verzorging gedaan maar niet met de wond volledig open. Iemand ervaringen of tips voor mij?

  Reageer
  #2

  Daarnaast (toevoeging) zit er allemaal redelijk verhard wittig spul wat ik er niet zomaar uit krijgt op de wond. Het klinkt heel vies, en dat vind ik zelf ook, maar ik hoop dat het allemaal in orde is?

   

  Reageer
  #3

  Ik denk dat het goed is om toch even naar de huisarts te gaan voor wondverzorging

  Reageer
  #4

  De zwelling is nog meer afgenomen en het wondgebied is nu beter zichtbaar om het te kunnen verzorgen. Volgens mij gaat het al iets beter. Ik kijk het nog even een paar dagen aan.

  Reageer
Reageer op: Zwelling na besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief