Geen mastrubatie, geen natte droom

  • #1

    Hallo, ik heb een vriend die ik nu al een tijdje ken. Hij beweert dat hij geen seksuele aantrekking heeft tot enig persoon dit is natuurlijk niet zo heel raar. Maar nu heeft hij verteld dat hij nog nooit heeft gemastrubeerd en nog nooit een natte droom heeft gehad, of uberhaupt sperma uit zijn piemol heeft laten stromen. Is dit gevaarlijk? Ik heb hem al naar een doktor verwezen maar is dit wel nodig, hij zegt van niet... help?

    Reageer
    #2

    Wat is zijn leeftijd?

    Sommige mannen zijn daar niet open over, of er is misschien iets lichamelijk of geestelijk mis, zoals té weinig testosteron of een trauma.

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Het is vast goed bedoeld door de topicstarter, maar vinden jullie dit niet een beetje een privé aangelegenheid van degene waar het overgaat?

    Het is aan hem of hij er al dan niet iets aan/mee wil doen, lijkt mij.

    Reageer
    #4

    Of hij hulp nodig heeft, zal hij zelf moeten bepalen en daar ook zelf om vragen.

    Reageer
    #5

    Zijn leeftijd is 17 jaar oud, kwa trauma's zou ik het niet weten. Hij heeft wel een lastige jeugd gehad.

    Reageer
    #6

    Hij was erbij toen ik dit schreef en stemde daar ook mee in, hij was eigenlijk wel benieuwd wat het nou kon zijn en of het schadelijk kan zijn.

    Reageer
Reageer op: Geen mastrubatie, geen natte droom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief