Pijnlijke testikels na strerilisatie (vasectomie)

  • #1

    Ik heb na een vasectomie (ruim 2 weken geleden) beiderzijds pijnlijke testikels, voornamelijk helemaal onder de testikel, waar je de bijbal/begin zaadleider voelt. Lijkt een pijnlijke verdikking (als een harde ader) onder de beide testikels. Zeer gevoelig en scherp pijnlijk bij aanraking, en continue zeurderig, brandend gevoel de dag door. Geen problemen bij ejaculatie, geen echt stuwingsgevoel. Geen verdere zwelling of ontsteking.

    Mijn vragen:
    Kan het herstel langer duren (enkele weken)? Komt dat vaker voor en hoort dat bij normaal herstel?
    Wat zou de oorzaak kunnen zijn: neuropathische zenuwpijn van littekenweefsel of wellicht meer stuwingspijn van de bijbal. En wat is dan de aanpak? Het maakt namelijk onzeker en is zeer pijnlijk.

    Zijn er mensen met dergelijke ervaringen?

    Reageer
    #2

    Je moet contact opnemen met de uroloog, die kan hier het beste antwoord op geven

    Reageer
    #3

    Ik heb een vasectomie begin dit jaar gehad. De wond was wat pijnlijk en in de eerste 2 maanden ook de doorgeknipte zandstrengen (die kan ik goed voelen met de vingers). Verder ook geen stuwing oid gehad.

    Reageer
    #4

    Wat jij beschrijft had ik 25 jaren geleden ook. Ik kreeg ook gevoelige verdikking. De zaadproductie gaat door en hoopt zich op. Je lichaam breekt de overtollige zaadcellen af en na verloop van tijd is bij mijn de gevoelige verdikking verdwenen.

    Succes

    Reageer
    #5

    Heel veel dank  voor uw reactie.
    Was dat ook zo pijnlijk helemaal onderin de bijbal (onder de testikel). Bij aanraking is het echt pijnlijk.  En is verloop van tijd enkele weken?
    Evt nog iets van medicatie gebruikt tegen het pijnlijke gevoel?
    Fijn om een ervaring te horen.

    Reageer
    #6

    Hoi Barrie,

    Hie gaat het nu met je? Ik heb precies wat jij beschrijft. Hoor graag hoe het nu met je gaat?

    Groet,

    Adrie

    Reageer
    #7

    Bij mij is het al 8 maanden geleden, maar heb nog steeds last van stuwing, klaarkomen is een regelrechte ramp, zit er aan te denken om alles weer te laten herstellen. Enorm veel spijt van dat ik er ooit aan begonnen ben.

    Reageer
    #8

    Hey iedereen. Ik heb deze donderdag 23/11 een vasectomie laten uitvoeren. De linkerkant is genezen en hier heb ik nergens last. De rechterkant daarentegen. De uroloog vertelde me al dat dit een moeilijke kant was waar hij dieper heeft moeten zoeken omdat ik hier al een vorige operatie aan heb gehad. Mijn oudere broer heeft deze teelbal vroeger naar boven gestampt. De won is mooi aan het genezen, voelt enkel wat gevoelig bij aanraking. Maar de bijbal is steenhard en pijnlijk bij aanraking. Ik heb ondertussen een afspraak gemaakt bij de uroloog om te zien wat er aan gedaan kan worden maar als ik sommige comments hier lees hebben er wel meerdere last hiervan. Mijn vraag is nu wanneer is het bij jullie verminderd? Wanneer is het lichaam begonnen het teveel aan sperma af te breken zodat de opeenhoping kon weggaan?

    Groetjes, Thomas.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Pijnlijke testikels na strerilisatie (vasectomie)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief