Geirriteerde penis en liezen

  • #1

    3 weken geleden ben ik gepijpt door een man. Twee dagen later zag ik bij het uiteinde van mijn plasbuis een soort van verdikking(rode lipjes). In die dagen daarop was ik erg moe en misselijk. Daarna kreeg ik bultjes aan de onderkant van mijn eikel en de onderkant van mijn voorhuid is aan het eind rood en er zitten rondom kleine puntjes op. Ook heb ik een soort van schimmel in mijn liezen. De dokter heeft mij hiervoor schimmelzalf gegeven maar het is na 2 weken iets minder maar nog echt aanwezig. Ik ben getest op chlamydia en gonnoroe maar dat was negatief.ik voel mijn penis wel iets maar het is geen pijn of branderig gevoel. Weet iemand wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    wellicht een schimmelinfectie. Ga terug naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de snelle reactie!

    Kan het ook nog een soa zijn? En zo ja aan welke soa's moet ik denken?

    Reageer
    #4

    Dat lijkt zo niet meteen op een soa

    Reageer
    #5

    Oke dan ga ik een afspraak maken bij de dokter. En dan hoop ik dat hij de oplossing weet. Het geeft mij namelijk veel stress en angst. Bedankt!

    Reageer
    #6

    Hoi Levi,

    kun je laten weten wat je dokter zei?

     

    Reageer
Reageer op: Geirriteerde penis en liezen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief