Pijn penis

  • #1

    Beste mensen,

    Ik heb al langere tijd pijn aan mijn penis aan een kant. De dingen die ik ervaar zijn: als ik plas heb ik een scheve straal maar als ik dan m'n voorhuid achter m'n eikel trek dan is de straal weer recht. Aan de rechterkant van de penis(schacht) voel ik ook een verharde string van net onder de eikel tot aan mijn buik. Deze string doet ook best wel pijn als ik 'm aanraak, deze string loopt redelijk diep onder de huid en is niet te zien maar wel te voelen. Ook is mijn penis zowat een kwart tegen de klok in gedraaid, zowel slap als stijf. Onder de eikel waar de string stopt is ook een klein rood plekje te zien. Wie kan mij hiermee helpen. Alvast bedankt!

    Groetjes Pietertje!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het goed is als je met die klachten eens naar de huisarts gaat

    Reageer
    #3

    Dank u wel John voor uw antwoord. Ik heb een afspraak bij een uroloog over 3 weken maar ik was wel eens benieuwd wat jullie er van dachten.

    Groetjes,

    Pietertje

    Reageer
    #4

    Het lijkt op een probleem van een zwellichaam

    Reageer
Reageer op: Pijn penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief