2 rare plekjes op penis onder de eikel

  • #1

    Ik heb sinds enkele dagen 2 van deze plekjes op mijn penis. (Precies onder de eikel) Ik denk dat het komt door iets te heftig masturberen onder de douche. Ik heb geen pijn. Wel sinds kort een klein bultje in de lies. Wat moet ik doen?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het kan toch een infectie zijn. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Is een infectie direct een soa? Hoe moet ik dat zien?

    Reageer
    #4

    Dat hoeft geen soa te zijn

    Reageer
    #5

    ik heb maandag een afspraak bij huisarts. Waar denkt u aan? Wel eens eerder dit gezien? 12 augustus voor laatst seks gehad met iemand (oraal)

    Reageer
    #6

    Het kan een bacteriële infectie zijn

    Reageer
    #7

    Heb een uitslag dat er geen aanwijzingen voor een Lues infectie. Echter word ik nog gebeld door de kliniek omdat er VDRL (RPR) nog iets mee is. Wat houdt deze afkorting in? Moet ik me zorgen maken?

    Reageer
    #8

    Dat is een test die wordt gebruikt om de activiteit van een infectie te bepalen .
    https://lci.rivm.nl/richtlijnen/syfilis

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb bij de testuitslag te horen gekregen dat Lues negatief was. De huisarts dacht aan herpes, en heeft mij gezegd over 4 weken terug te komen. (Als de zweer niet weg is). Kan het zijn dat een test na loop van tijd toch positief wordt? Ik ben namelijk bang dat ik een lues infectie heb die wellicht (nog) niet zichtbaar was in bloed, ook al was de eerste bloedtest negatief. Is het mogelijk dat je symptomen hebt, en er toch nog later niets zichtbaar is in bloed?

    Ik heb dus op 13 augustus oraal contact gehad met iemand, en de klachten (2 zweertjes) zijn pas rond 15 september voor het eerst naar boven gekomen.

    Reageer
    #10

    Dan is het niet erg waarschijnlijk dat het Syfilis is. Die zweren komen namelijk veel sneller

    Reageer
    #11

    Los hiervan, normaal gesproken is Lues/Syfilis 6 weken na risico contact zichtbaar in bloed?

    Reageer
    #12

    Ja hoor

    Reageer
    #13

    Lang verhaal, kort samengevat.

     

    Risico contact 13 augustus,test 22-09-2020 negatief. Test 10-10-2020 positief.

     

    Had dus een infectie (Syflis). Dat kan je dus krijgen door alleen orale seks. (Dus opgelet mensen!) Ik heb ben echt niet super lang bezig geweest, maar kan dus in split second gebeuren.

     

    Ik heb direct een spuit in mijn bil gehad. Gelukkig ben ik vrijgezel en heb in de tussentijd met niemand contact gehad, dus kan niemand besmet hebben.

     

    Heb een vraag over de bult in de lies. Trekt deze vanzelf weg? Hoe lang kan dat duren?

     

    Ik heb over 3 weken weer een bloedtest om te bepalen of infectie weg is.

    Reageer
    #14

    Die lymfekkier kan nog wel even aanwezig blijven. 3-6 maanen is geen uitzondering

    Reageer
    #15

    Net met dokter gebeld. Gevraagd of ik bloedtest moet doen. De dokter vroeg hoe ik me voelde. Uitgelegd 100% klachten vrij te zijn. Geen zichtbare plekken meer. Zegt hij nu dat ik pas over 3-6 maanden een bloedtest kan doen. Pas dan kunnen ze duidelijk zien of de infectiewaarde gedaald is. Tot die tijd mag ik dus geen onveilige seks hebben. Anyway. Tot hier aan toe. Maar eerst zei hij 4 weken. Daarnaast is dus niet zichtbaar of de antibiotica wat gedaan heeft? Vond beetje raar verhaal achteraf. Klopt het dat er na toedienen antibiotica geen bloedtest meer gedaan hoeft te worden?

    Reageer
Reageer op: 2 rare plekjes op penis onder de eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief