stoten in testikels

  • #1

    Ik heb al een paar weken stress. Ik heb een obsessie voor vechtsporten en bodybuilding. Ik heb een soort van Thaise training gedaan dat je per dag 5 maanden lang 100x in de testikels moet slaan. Dit heh ik een paar weken gedaan omdat ik dacht dit goed was voor de training. Maar nu maak ik mij zorgen ik ben bang dat mijn testeron aanmaak sterk verminderd is. Mijn vraag is kan het zijn dat mijn testeron minder is gewonden door de harde vuist slagen? Het was wel echt hard. Maar omdwt je het elke dag doet kan je tegen de pijn dus is moeilijl inschatten wat de schade nu is. Het is niet zo dat dagen lang pijn heb en nu weken verder voel ik geen pijn. Maar kan het zijn dwt mijn testeron aan maak verminderd is?

    Reageer
    #2

    Hoe kun je zoiets doms doen....
    Je zou er onvruchtbaar door kunnen worden
    Ga voor die obsessie eens met een psycholoog praten

    Reageer
    #3

    Is een Thaise training en geloofde er in achteraf spijt van. Ga het ook niet meer doen. Maar graag antwoord op mijn vraag kan de testeron productie lager zijn?

    Reageer
    #4

    Ja, want je kunt er onvruchtbaar van worden zoals ik al schreef

    Reageer
    #5

    Dat is toch alleen als zo hard is dat schade zichtbaar of weken pijn doet?

    Reageer
    #6

    niet perse

    Reageer
    #7

    Oh oh oh wat dom zeg.

    Reageer
Reageer op: stoten in testikels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief