Pijnlijke penis

  • #1

    Klachten Pijnlijke Penis, Geen SOA, Uroloog Weet Het Ook Niet

    Ik zit met het volgende. Sinds enige tijd heb ik ontzettend last van een pijnlijke penis. De eikel voelt pijnlijk/gevoelig en branderig aan. Dit is al in normale toestand. Het wordt erger in stijve toestand bij seks. Dit is totaal niet lekker en ik heb er steeds minder zin in. Ik ben hiermee bij de dokter en zelfs bij de uroloog geweest die niets hebben gevonden. Ook geen Soa. Mijn vraag is of iemand een antwoord op bovenstaande heeft. Alvast mijn dank.

    Andreas

    Reageer
    #2

    Hey Andreas,

    Ik heb precies hetzelfde, loop er nu ook alweer een aantal maanden mee rond. Ook naar de dokter en uroloog geweest. Deze konden beide niets vinden. Heb je ook meer problemen gekregen met het opgewonden raken en is het moeilijker geworden om tot een orgasme te komen? Dit is bij mij in ieder geval wel het geval. Ik weet echt niet wat het is, zou er graag vanaf komen! Is het voornamelijk een branderig gevoel?

    Mvg,

    Joep

    Reageer
    #3

    Hallo Joep,

    Dank je voor je reactie.
    Wat je aangeeft daar heb ik ook last van, daarnaast vind ik de erectie wat slapjes. Ik weet niet of jij daar last van hebt.
    Ik hoor het wel.

    Andreas

    Reageer
    #4

    Hey Andreas,

    Ja datzelfde probleem heb ik ook. Ik stap momenteel door dit probleem minder snel op een vrouw af, dit omdat ik niet weet hoe het seksueel zal gaan lopen dan.. Dit is erg vervelend.
    Ben je ook al naar de uroloog geweest?

    Reageer
    #5

    Hoi Joep,

    Ik ben al bij een Uroloog geweest met het probleem.
    Die heeft niets gevonden en vond alles vrij normaal.
    Ondertussen blijf je maar met die pijn rondlopen.
    Gewoon een rotgevoel.
    Jij was toch ook bij een uroloog geweest?

    Reageer
    #6

    Hey Andreas,

    ja idd ik was ook bij een uroloog geweest. Maar ik heb echt nog steeds het idee dat er iets niet goed is. Heb ook weinig zin om op deze manier iets te doen op sexueel gebied. Het irriteerd gewoon de gehele tijd! Ik ben bijna ten einde raad.. Groeten,

    Joep

    Reageer
    #7
    Reageer
    #8

    Ook ik heb dezelfde klachten als jullie, nu ongeveer 4 maanden lang. Ben bij verschillende urologen geweest, maar die konden ook niets vinden. Ik kreeg enkel pijnstillers voorgeschreven (diclofenac). Deze werken echter niet. Nu ben ik benieuwd hoe jullie er voor staan na meer dan een jaar met deze klachten.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bij hoeveel urologen bent u geweest? Welk onderzoek is er allemaal gedaan? Graag meer details want bovenstaand bericht voegt inhoudelijk weinig toe. Dus als u anderen van dienst wilt zijn, dan wordt het gewaardeerd uitgebreider verslag te doen. Wellicht is er dan ook gerichter advies te geven door anderen aan u.

    Reageer
    #10

    Ben bij 2 urologen geweest, bij de eerste alleen een cystoscopie gehad (inwendig onderzoek in plasbuis). Bij de tweede is mijn bloed onderzocht op een prostaatontsteking. Verder is toen mijn urine onderzocht op soa. Ook heb ik toen een plastest ondergaan om te kijken of er niet teveel urine achterblijft in de blaas. Ik word nu over 6 weken teruggebeld of de klachten niet vanzelf afnemen, aangezien ze niets heeft gevonden.

    Reageer
    #11

    Benieuwd hoe het nu met deze mensen is. Heb dezelfde klachten

    Maar ze zullen vast niet meer reageren na 5 jaar. ..

    Reageer
    #12

    Het is niet erg waarschijnlijk dat er nog een reactie komt.

    Welke klachten heb je precies?

    Reageer
    #13

    ongeveer hetzelfde,

    heb al eerder een topic geopend,

    'tintelen branden na orale sex'

    artsen vinden niets. branden en tintelen in penis blijft bestaan, het komt en het gaat en verschilt in heftigheid. Heb het nu al een jaar..
    eikel is een beetje plakkerig en klein beetje rood. niet extreem

    bloedtesten en urinekweken gedaan, meerdere malen bij uroloog geweest

    alcohol maakt de klachten erger

    heel vreemd hoe orale sex dit kan veroorzaken (wat ik 100% zeker weet) zonder diagnose te kunnen vinden

    deprimerend:(

    Reageer
    #14

    Ik heb me nog eens in het onderwerp verdiept maar kan ook geen enkele verklaring bedenken. Het zou in principe om een bacteriële infectie moeten gaan, maar het is inderdaad niet te vinden.

    Reageer
    #15

    Dag heren

    Ook ik zit in dit schuitje

    Ik heb grote vermoedens en aanwijzingen dat het probleem geen bacterie maar een schimmel is

    Deze kunnen ook een scala aan klachten veroorzaken

    Groet
    Geebee

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief