Cryptorchisme

  • #1

    Hallo, ik ben 16 jaar oud en ik ben geboren met cryptorchisme, mijn linker teelbal is dus met medische hulp kunnen zakken. Ik he. Nu een vraag wat voor invloed dit heeft op de groei van mijn penis en teelballen, ik ga hier om de twee jaar voor naar de dokter voor een check up, er is gezegd dat mijn linker teelbal wat onderontwikkeld is en dat er misschien ook er een hormonen tekort is. Zelf vind ik dat mijn penis niet zo groot is en in de kleedkamer bij L.O. zijn er bij mijn medeleerlingen grote hobbels te zien in hun onderbroek. Ik zou graag willen weten of mijn penis nog zal verder groeien en als er een hormonen tekort blijkt te zijn of de groei wordt gestimuleerd door inname (of dergelijke) van hormonen?

    Reageer
    #2

    In principe kan je penis tot je 21ste groeien. En als er een testosteron tekort zou zijn is dat bij te sturen.
    Hoe groot is je penis?

    Reageer
    #3

    Slap weet ik niet maar erect 14cm

    Reageer
    #4

    Daar is dan toch niets mis mee

    Reageer
    #5

    Lees eens iets over vlees-en bloedpenissen op het internet. Dan zal je lezen dat jouw penis erg groeit bij erectie. Een vleespenis doet dat niet, die houdt dezelfde lengte, wordt alleen iets breder. Dat zijn de jongens met de hobbels in de boxershorts. De hobbel kan er groot uitzien, maar toch een korte lengte in erectie hebben. Met 14 cm kan je alle standjes doen met een toekomstige partner, no worries. En zoals hierboven al gezegd; hij kan nog doorgroeien tot 21 jaar.

     

    Reageer
Reageer op: Cryptorchisme


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief