Varicocele?

  • #1

    Hallo, als je een varicocele hebt, voelen je bloedvaten achter je teelbal dan als wormen? Ik twijfel namelijk of ik het heb. Maar bij mij voelen de bloedvaten splinterdun. Dus hoe voelen je bloedvaten bij een varicocele?

    alvast dank

    Reageer
    #2

    Dat is de bijbal die je voelt. Een varicocele zit in de regel boven op de bal

    Reageer
    #3

    Ok bedankt.

    ik krijg altijd na het klaarkomen dat mijn bijbal beter zichtbaar word als een soort “zwelling”. Als ik er aan voel voel ik hele dunne bloedvaatjes. Ik voel dan ook een zeurige pijn. Dit verdwijnt na een paar uur. Ik heb er een paar maanden geleden al een echo van laten maken. Deze dokter zei dat het kwam door een zwelling van buikvocht door een liesbreuk. Daar ben ik inmiddels aan geopereerd, maar toch komt de zwelling af en toe weer tevoorschijn. Het is wel wat minder geworden. Zou het misschien kunnen dat ik niet de bijbal voel maar nog steeds de zwelling van de liesbreuk? En dat die tegen de bijbal aandrukt en dat de lijn veoorzaakt? Ik bel morgen weer voor een nieuwe afspraak om het nog eens goed uit te laten zoeken.

    alvast bedankt voor de reactie

    Reageer
    #4

    Dat kan ik zo helaas niet zeggen..

    Reageer
Reageer op: Varicocele?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief