Hoe gaat penisonderzoek?

  • #1

    Ik ben vanmiddag bij mij huisarts omdat het velletje van mijn penis te strak is. Dat zit ook wel eens knel en dat doet pijn. Ik neem dus aan dat ze , het is een vrouw, ernaar moet kijken en ze er ook aan moet zitten. Dat vind ik normaal, maar het probleem doet zich voor bij een stijve, dus wil toch graag van te voren weten hoe dat onderzoek wordt gedaan. In haar bijzijn fappen vind ik vervelend, dus hoop dat ze een instrumentje heeft om een stijve bij mij te maken?

    Reageer
    #2

    Daar is geen instrumentje voor. Maak vooraf foto's en neem die mee

    Reageer
    #3

    Bedankt, dat was een goede hint, maar ik las hem te laat. Het is gisteren contactloos verlopen. Ik moest zelf de voorhuid bewegen. Dat gaat wel goed maar kreeg gelijk enorme paal. Denk van ongemak of zenuwen want zij is ouder dan mn moeder. Kwam goed uit zei ze vrolijk want kon beter zien wat er mee was. Ik moet paar maanden oefeningen doen en dan misschien naar uroloog.

    Reageer
    #4

    Huisartsen zijn wel wat gewend hoor. Maar ze had gelijjk, zo kon ze het beter beoordelen

    Reageer
Reageer op: Hoe gaat penisonderzoek?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief