bultjes op voorhuid.

  • #1

    hallo. Ik ben nu 15 jaar en was ongeveer een jaar geleden naar de dokter geweest omdat mijn penis ontstoken was omdat ik mijn voorhuid niet helemaal achter mijn eikel kreeg en daarvoor kreeg ik een crème. Maar toen ik mijn voorhuid wel helemaal naar achter kon krijgen kwam ik erachter dat er smegma was en dat er hele kleine bultjes zitten op mijn voorhuid (niet op mijn eikel). Ik heb al veel infecties en soa's bekeken op het internet maar ik kan geen foto vinden dat op die plekjes lijkt. Ik heb al een keer een anti schimmel infectie crème 2 keer per gebruikt voor 3 weken lang maar de bultjes gingen niet weg. Maar ik gebruik nu ongeveer een maand sudocrem en het valt me op dat de bultjes minder worden en kleiner worden. Maar op sommige plekken willen de bultjes niet weg gaan en blijven het zelfde. vaak na het aftrekken worden de bultjes groter en word mijn voorhuid rood. Ik denk zelf dat het een soort irritatie is maar ik vind het wel apart dat het niet een keer wel wil gaan want ik heb het nu al bijna een jaar. Maak mijn penis meerdere keren per dag schoon. Ik schaam me er voor en wil graag niet naar de huisarts.

    Ik hoop dat iemand me kan helpen.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Beter om er dan toch maar even mee naar de huisarts te gaan

    Reageer
    #3

    ik heb wel een foto ervan maar als ik die toevoeg staat er the file is to big..

     

    Reageer
    #4

    hier is een foto ervan

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Het kunnen talgkliertjes zijn

    Reageer
    #6

    is er ook iets aan te doen om ze te verminderen om ze weg te halen. Ik heb gelezen dat ze vooral in de puberteit voorkomen gaan ze daarna weg of blijven ze er voor altijd ?

    Reageer
    #7

    Ze kunnen vanzelf weer weggaan.

    Reageer
Reageer op: bultjes op voorhuid.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief