Bloed uit urogenitale buis tijdens masturberen en pijnlijke eikel

  • #1

    Een week of twee geleden merkte ik iets op wat me bezorgd maakte: ik merkte op dat er een beetje bloed bij mijn sperma zat. Ik deed wat research en blijkbaar is dat niet erg zolang het niet vaak gebeurt en er voor de rest niets anders is. Sindsdien heb ik een paar keer gemasturbeerd en alles was oké, tot gisteren. Tijdens het masturberen merkte ik op dat er een beetje bloed uit mijn eikel aan het komen was (ik was nog niet klaargekomen). Ik ben toch nog klaargekomen, maar vandaag deed mijn eikel wat pijn. Niet heel erg, maar toch wel vervelend. Is dit heel erg en vanaf wanneer ga ik best naar mijn huisarts? Ik zou echt liefst niet naar mijn huisarts gaan. En als dat moet, kan ik het doen zonder mijn ouders er bij te betrekken? Ik ben 15. Bedankt!

    Reageer
    #2

    Je moet in ieder geval stoppen met masturberen. En ik raad je toch echt aan om naar de huisarts te gaan. Je kunt daar zelfstandig zonder tussenkomst van je ouders een afspraak maken. Of dat nou zo verstandig is weet ik nog niet zo zeker. Waarom zou je het niet met je ouder(s) bespreken?

    Reageer
Reageer op: Bloed uit urogenitale buis tijdens masturberen en pijnlijke eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief