Draadje aan de eikel

  • #1

    Hallo, ik ben een jongen van 16 en had seks met mijn vriendin toen plotseling het draadje dat mijn vel met mijn eikel verbind, begon te bloeden. Ik in alle paniek naar de badkamer. Ik zag dat er een kleine 'knap' in zat en niet doorgescheurd is.

    Wat zijn nu mijn opties? Ik wil het liefst operaties en doktoren vermijden .

    Zalf of zoiets?
    Help!!!

    Reageer
    #2

    Oei, wat vervelend. Als ik het goed begrijp heb je een scheurtje in je toompje gekregen. Als het je niet pijnlijk is dan goed schoonhouden en het zal snel genezen. Mogelijk "te droog" geweest tijdens de sex ( voorspel is belangrijk, maar glijmiddel kan ook en met condoom is het risico minimaal ) of heb je geforceerd "gestoten" in je enthousiasme. Neem, samen, de tijd er voor, da's dubbel genieten.

    Bij twijfel of slechte genezing toch maar even een afspraak maken met de dokter, je wil er tenslotte nog heel lang veel plezier aan jouw piemel beleven!

    hou je haaks,
    Peter.

    Reageer
    #3

    Mijn draadje is denk ik te klein

    Reageer
    #4

    Ga dan naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Nee, dat gaat niet vanzelf weg

    Reageer
    #7

    Ik heb al een paar keer seks gehad, maar als ik seks heb zonder zen condoom dn bloed mijn toompje meestal en ik kan men voorhuid moeilijk en soms zelfs niet helemaal naar achteren doen wat moet ik doen?

     

    Reageer
    #8

    (Het doet ook pijn)

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Daar moet je dan mee aar de huisarts gaan

    Reageer
Reageer op: Draadje aan de eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief