Knobbeltje op mijn penis

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb sinds een tijdje een bultje net onder mijn penis (nog net bovenaan mijn balzak) Het is net of het vol zit met vocht, maar als ik er in prik en er vervolgens op knijp, komt er alleen maar een beetje bloed uit. Het is ook net of het groter en kleiner word naarmate ik er op duw. Eerder zat er wel eens een wit kopje in en kwam er een beetje etter uit. Dat is nu niet meer zo, het is net of er een aantal puistjes bij elkaar zijn gekomen, en een grote puist hebben gevormd.
    Weet er toevallig iemand wat dit is?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Scheer je je daar? Dan kan het kan een abces zijn. Dat is een onderhuids ontstoken haarzakje. Dit gebeurt wanneer het haartje onderhuids groeit geloof ik. Wacht er niet te lang mee en ga er mee naar de dokter. Als het abces heel rood en groter wordt ben je te laat. Dit gaan ze dan operatief verwijderen ZONDER verdoving. En uit ervaring kan ik je vertellen dat dit zeer pijnlijk is. Btw, mijn abces zat net boven de basis van mijn penis.

    Reageer
Reageer op: Knobbeltje op mijn penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief