Pijn en wondje op voorhuid

  • #1

    Beste, 4 dagen geleden had ik voor het eerst seks met mn vriendin (niet de eerste keer ooit). Na het vrijen deed mijn voorhuid wat pijn bovenaan en wanneer ik het naar achter schuif lijkt het wat opgezwollen onder de eikel, wat er niet natuurlijk uitziet. Ik had dit echter genegeerd en vandaag had ik weer seks, maar dit deed veel pijn en direct erna staat er een scheurtje(?) op de voorhuid, en het bloedt redelijk hevig. Enige tips of diagnoses?

    Reageer
    #2

    Het zal toch een irritatie zijn of een infectie. Ik raad je aan om naar de huisarts te gaan met de klacht.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de snelle reactie! Ik ben echter nog student en zit midden in de examenperiode, naar de dokter gaan zit er voorlopig niet in... Is er iets wat ik hier zelf aan kan doen?

    Reageer
    #4

    Schoonhouden met water en goed droog deppen. Voorlopig even geen seks of "handwerk". Maar wel goed in de gaten houden. Als het niet goed herstelt loop je wellicht het risico op een 'Spaande kraag".

    Reageer
    #5

    Ok bedankt, na hoeveel dagen/weken zou dit normaal gezien moeten verdwijnen?

    Reageer
    #6

    Na en paar dagen zou het toch al een stuk beter zou moeten zijn

    Reageer
    #7

    Nogmaals bedankt, is de kans dat dit nog terug voorkomt in de toekomst groot?

    Reageer
    #8

    Er is een kans...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Pijn en wondje op voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief