Schimmelinfectie of toch iets anders

 • #1

  Geachte dokter,

  Ik heb 8 jaar lang een relatie gehad en in die relatie wel eens te maken gehad met een schimmelinfectie dus ik ken de symptomen. Helaas is deze relatie nu een paar maanden over. Ik leerde een nieuwe meid kennen en we hebben een aantal keer sex gehad met condoom en een aantal keer zonder na een bepaalde tijd. Nou kreeg ik weer verschijnselen van een schimmelinfectie en wist dus hoe ik daar normaal mee om moest gaan. Miconazol smeren heeft de vorige keren alle tijden gewerkt. Ik denk dat ik te kort heb gesmeerd en in de tussentijd nog 1x sex heb gehad met die meid en dat was natuurlijk niet zo slim. Na 2 weken met dus de sex tussendoor waren de verschijnselen nog niet weg. Echter zijn we nu een maand verder, de huisarts gaf me niet echt het gewenste antwoord van de week maar heeft me wel een zwaardere crème voorgeschreven. Nou is het zo dat de penis bij rust er normaler uitziet hier en daar wat kloofjes, maar als de penis stijf is geweest of stijf is ziet deze er heel anders uit dan dat hij er normaal uit zag of na het klaarkomen. Ik heb foto's na het klaarkomen en ben erg benieuwd wat jullie hierin zien, de dokter zei irritatie of eczeem van de schimmel en daardoor dus zwaardere crème gekregen, begint me nu wel heel lang te duren dus andere perspectieven of herkenning zou een mooi gegeven zijn om daar nog eens mee naar een huisarts te kunnen en dat te laten checken zonder me weg te sturen met een zwaardere crème.

  Ik hoop dat jullie mij meer kunnen vertellen.

  Reageer
  #2

  Dit was dus na het klaarkomen/masturberen.

  BBCode you used is not allowed.

   

  Reageer
  #3

  https://www.mupload.nl/img/woe2muuc8.jpg

   

  Sorry niet heel goed in afbeeldingen uploaden.

  Reageer
  #4

  Het lijkt toch op een schimmelinfectie. Vraag aan de huisarts een kuur met Fluconazol

  Reageer
  #5

  Ha John.

  Bedankt voor de snelle reactie. Vind jij de witte vlekjes puntjes niet vreemd op de huid? En is het slim om even rust te houden met sex in alle vormen?

  Reageer
  #6

  Het zijn overigens vooral de witte vlekjes waar ik me zorgen over maak.. Komt dit vaker voor bij schimmelinfecties? Het zijn namelijk soort van pigmentvlekken in de huid alleen te zien in erectiestand of na het klaarkomen..

   

  Reageer
  #7

  Dat heb ik ook. Ik denk dat dat is omdat er op die plekjes het bloed wat eerder wegtrekt.

  Reageer
  #8

  Bij het plasgaatje is het ook bal.

   

  Hier nog een foto.

  Zal zo een foto uploaden van na het masturberen van vandaag.

  https://ibb.co/ZTy2cgN

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9
  Reageer
  #10

  Dat lijkt toch op een schimmelinfectie hoor.

  Reageer
  #11

  Oke John. Dan denk ik dat de crème niet aanslaat. Misschien ook maar even rust houden qua sex. Denk ik?

  Reageer
  #12

  Bespreek met de huisarts een behandeling met fluconazol. En daarnaast dan toch maar even 2 weken rust houden

  Reageer
  #13

  Er is vandaag een nieuw verschijnsel bijgekomen!

  Mijn balzak is erg rood en dit loopt door tot de basis van de penis. Denk dus dat de crème niet aanslaat, het lijkt alleen maar te verergeren. Kan dit door de crème komen?

  https://ibb.co/wpPcXrk

  Groetjes,

  Jordy

   

  Reageer
  #14

  Het zou kunnen, maar kan ook een irritatie zijn door warmte bijvoorbeeld

  Reageer
  #15

  Even een update de ballen zijn minder rood. De crème leek even aan te slaan maar nu begint het toch weer een beetje de verkeerde Kant op te gaan. Zie bijgevoegde foto. Is dit kapot door de crème of van de schimmel er lijkt ook als ik er wat op druk vocht uit de rode plek in het midden te komen. Wat wittigachitge vocht. Iemand een idee?

  https://imgshare.io/image/5geIF

  de rode plek zie je niet zo goed op de foto. Maar ik bedoel het wat kapottere stukje middenlinks op de eikel op de foto.

   

  Reageer
Reageer op: Schimmelinfectie of toch iets anders
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief