pijnlijke (bij)bal

  • #1

    Hallo,

    Ben een jongen van 19 en het begon allemaal ruim een maand geleden (half april ongeveer). Ik voelde dat mn bal rechts wat gevoelig was bij lopen etc. Na een weekje toch maar naar de HA gegaan die zei dat het vanzelf weg zou gaan. Nu een paar dagen geleden was het nog niet weg en ben ik, vrij bezorgd, terug gegaan. Echo laten maken van mn ballen maar die zagen er op de echo normaal uit. Nu ben ik dus weer thuis, maar ik vraag me ten zeerste af of het weg zal gaan.

    Ben wel beter gaan voelen en de pijn komt niet van de teelbal zelf misschien, maar het is pijnlijk als ik knijp in de bepaalde `lijntjes´ (zaadleider?) op mn bal. Of de bijbal wellicht. Rechterkant van mn bal lijkt het ook alsof er een dikkere ader loopt bovaan mn bal. Pijn straalt ook een beetje uit naar mn onderrug waar ik als het ware dat pijnlijke lijntje omhoog voel lopen soms.

    Iemand een idee? Ik maak me nog steeds enigszins zorgen ondanks de echo.

     

    groetjes

    Reageer
    #2

    Het is dus je bijbal en het is niet zo raar dat het pijnlijk als je daarin gaat zitten knijpen . Dat moet je dus vooral NIET doen.

    Reageer
Reageer op: pijnlijke (bij)bal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief