Blauwig/paarsachtig plekje eikel

 • #1

  Ik heb een blauwachtig/paarsachtig plekje naast mijn plasgaatje zitten. Het lijkt alsof de huis daar ook iets dikker is/ een soort van blaasje.  Het zit aan het uiteinde van de eikel naast het plasgaatje dus. Kan dit kwaad?

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Heb je er last van ?

  Reageer
  #3

  Nee dat niet. Volgens mij zit het er ook al redelijk lang. De ene keer beter zichtbaar dan de andere keer. Als ik een erectie heb is het bijna niet zichtbaar, want dan word de hele eikel rood. Ik weet trouwens niet zeker of de huid daar iets dikker is, maar dat lijkt soms zo als ik met de juiste lichtval erop kijk.

  Reageer
  #4

  Moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Je zou eens naar de huisarts kunnen gaan en ernaar laten kijken

  Reageer
  #5

  Ik ben daar een paar dagen geleden nog geweest en hij heeft naar mijn eikel gekeken maar kon niks zien. Maar volgens mij viel dat blauwe/paarse gedeelte toen niet echt op. Kan het ook zo zijn dat de huid daar iets dunner is of dat het geirriteerd is?

  Nog 1 vraag: soms als ik op mijn eikel druk, voel ik een steek er door heen. Mijn huisarts zegt dat dat kan door een urineweginfectie die de pijn door straalt. Heeft u daar ook van gehoord?

  Reageer
  #6

  Het kan een irritatie zijn.

  Over de eikel: je huisarts heeft helemaal gelijk

  Reageer
  #7

  Oh gelukkig. Ik heb een kuurtje dus hoop dat dat helpt! Bedankt voor je antwoorden. Ik ben van plan na de kuur weer terug te gaan langs de huisarts. Kan ik meteen dat "blauw" of "paarse" plekje laten zien. Heel apart, want je ziet hem soms alleen als je met de juiste hoek er naar kijkt. Misschien een bloedvaatje? Alsnog bedankt voor je antwoord.

  Reageer
  #8

  Nog 1 vraagje over mijn eikel. Ik heb nu een kuur van 7 dagen tegen een urineweginfectie/onsteking, ben inmiddels op dag 3.5. Plassen begint al minder branderig aan te voelen etc. Maar voel nog steeds dus een steek door mijn eikel als ik op de zijkant druk. Het is maar 1 plekje waar ik daar last van heb. Ik voel het ook als ik mijn benen bij elkaar druk (als dat aangeraakt wordt/druk op komt dus) en soms ook zelfs als er een kleine aanraking plaats vind. Kan dit echt door de plasbuis komen die doorstraalt? Zo ja, wanneer gaan die klachten weg met zo'n kuur?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je zult de kuur eerst even moeten afmaken. En dan kan het nog wel enkele dagen duren voordat alle klachten weg zijn

  Reageer
  #10

  Oke, bedankt voor uw antwoord, ik maak me nogal zorgen door dat gevoel. Ik zal afwachten!

  Reageer
  #11

  Soms is een kleine aanraking al genoeg voor zo'n steek. Ik voel het maar aan 1 kant van mijn eikel zegmaar.

  Reageer
  #12

  welke kuur heb je gekregen?

  Reageer
  #13

  Ik heb ciprofloxacine tabletten.

  Reageer
Reageer op: Blauwig/paarsachtig plekje eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief