Besnijdeniskliniek volwassenen

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik wil binnenkort voor een besnijdenis gaan vanwege esthetische redenen. Er zijn heel wat klinieken waar je terecht kunt, maar de reclame die zij maken is voornamelijk gericht op de besnijdenis bij kinderen. En het ziekenhuis vind ik te duur. Op de website besnijdenisinfo.nl zijn ook bijna geen reviews te vinden.

    Zijn er andere websites waar voldoende reviews te vinden zijn van deze klinieken? Of zijn er bij jullie aanbevelingen op basis van ervaringen van goede klinieken die zich ook voldoende op volwassenen richten?

     

    Joost

    Reageer
    #2

    Volgens mij kan je overal wel terecht. Heb er nog nooit één gezien waar alleen kinderen kunnen komen. Ben best wel vaak met familie mee geweest en zie geen verschil.

    Reageer
    #3

    Goedenavond, als starter van dit topic had ik gehoopt op wat meer reacties, gezien er best vaak over besnijdenissen hier wordt gesproken. Met deze reactie probeer ik mijn vraag toch nog eenmaal onder de aandacht te brengen, welke besnijdeniskliniek kunnen jullie vanuit ervaring aanbevelen?

    Reageer
Reageer op: Besnijdeniskliniek volwassenen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief