Geel bultje

  • #1

    Hallo!

    Zoals aangegeven in een ander topic ben ik vorige week besneden. Aan de achterkant van de penis bevinden zich nog enkele rode plekken (soort korstjes) wat me verder allemaal prima lijkt, maar daarnaast bevindt zich ook een klein geel bultje.

    Is dit normaal? Kan dat een infectie of ontsteking zijn of zou ik zoiets al moeten hebben gevoeld? Het doet namelijk geen pijn.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Toevoeging: Kan het zijn dat dit hechtingen zijn die aan elkaar zijn gaan "kleven" door het douchen / schoonmaken? Als ik er op druk zie ik namelijk dat er draadjes van de hechtingen uit komen. Alsof een klein bolletje nat wol wordt ontfutselt.

    Ik snap dat dit allemaal nogal paniekerig overkomt maar ik ben nogal zenuwachtig of dit goed aan het helen is en er niks mis gaat.

    Reageer
    #3

    Het zou kunnen. Maar het is moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Als je er ongerust over bent, kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de poli urologie

    Reageer
Reageer op: Geel bultje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief