Penis ruikt soms raar

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 18 jr en nog maagd. Ik was ong. 2x per dag mijn penis met water en een washandje. Ik ga dan ook goed over de eikel heen. Maar vanochtend had ik niet veel tijd dus heb ik mn eikel met wat water en mn hand gespoelt om het zo toch even fris te houden. Tot mijn verbazing stonk mijn penis vanmiddag echt! Hoe kan dit? Een penis hoort toch niet zo snel al te stinken? Ik heb net een vriendin en ik zou me kapot schamen als ik met een stinkende penis aan kom zetten.

     

    mvg

    Reageer
    #2

    waarom wordt er op mijn post niet gereageerd maar op die van anderen wel 🙁

    Reageer
    #3

    Moeilijk te zeggen waarom dat zo is. Gisteravond misschien seks gehad of een zaadlozing en je penis daarna niet gewassen?

    Reageer
    #4

    bedankt voor uw reactie. Ik ben nog maagd en ik was mijn penis altijd na het masturberen. Ik ben begonnen met een antischimmelcreme. Kijken of dat helpt..

    Reageer
    #5

    Niet zo verstandig om een antischimmelcrème te gebruiken als je geen klachten van een schimmelinfectie hebt...

    Reageer
    #6

    Wat zou het anders kunnen zijn? Het kan geen SOA zijn en ik maak het 2x per dag ofzo schoon. Na het plassen schud ik altijd goed en gebruik ik wc papier om mn eikel af te drogen..

    Reageer
    #7

    Het kan met eten en drinken te maken hebben

    Reageer
    #8

    Ik eet redelijk gezond en sport 4x per week. drink alleen maar water en rook niet.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Penis ruikt soms raar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief