Pijn rechterbal/bultje

  • #1

    Hallo,

    ik ben vandaag naar de huisarts geweest omdat ik vermoedde dat ik nierstenen had. Zeurend gevoel in de rechterbal en richting mn lies. Af en toe ook links, voornamelijk rechts. Urine laten testen: niks. Dokter heeft onderzoek gedaan: niks. Het moet vanzelf overgaan. Nu heb ik vanmiddag zelf, na het onderzoek, een bultje (zacht en beweegbaar) op mn rechter bal gevoeld. Ik ben erg ongerust vanwege teelbalkanker. Wat kan ik nu het beste doen??

    Reageer
    #2

    Ga terug naar de huisarts en laat ernaar kijken. Maar met teelbalkanker zal dat niet te doen hebben.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie Tandor!

    wat zou het dan wel kunnen zijn? Alles op internet leidt tot kanker. Nu ben ik zelf ook een stresskip met dit soort dingen..

    vanwaar de conclusie dat teelbalkanker er niet mee te doen zal hebben?

    Reageer
    #4

    Omdat teelbalkanker in de regel niet met een zacht beweegbaar bultje begint

    Reageer
    #5

    Het zou eventueel je bijbal kunnen zijn die je voelt

    Reageer
    #6

    Grote kans dat het is wat Tandor zegt.

    Heb een jaar geleden ook met hetzelfde rond gelopen, pijnlijke bal (voelde voor mijn gevoel een bultje) bleek dat ik een ontsteking aan mijn bijbal had en het daarom wat opgezet en pijnlijk was (nadat de huisarts goed heeft gevoeld).

    Als je niet vaak controleert of zoals ikzelf (daarvoor nog nooit gedaan had) weet je niet precies wat je voelt. En dan lijken dingen niet wat ze zijn. Maar wil je er zeker van zijn, dan toch een afspraak maken met de huisarts om die te laten voelen.

    Reageer
Reageer op: Pijn rechterbal/bultje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief